![]() |
MUSİAD Sivas Şubesini Açıyor
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/medya/1.musiad.jpg[/IMG]
MÜSİAD'da, Sivas'ta açılacak olan 31'inci şubenin heyecanı yaşanıyor Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Anadolu’daki şube ağı, Türkiye ekonomisi gelişmesine paralel olarak büyümeye devam ediyor. MÜSİAD’da, Sivas’ta açılacak olan 31’inci şubenin heyecanı yaşanıyor. İşadamı Tahir Kavdır başkanlığında bölge ekonomisinin gelişmesi için politikalar üretecek olan Sivas şubesinin açılışı 17 Kasım 2009 Salı günü MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir tarafından yapılacak. Açılış vesilesiyle Sivas’a gidecek MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, Sivas Valisi Ali Kolat’ı ve Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü de makamında ziyaret edecek. Vardan ve Bakan Demir açılışın ardından gazeteciler ile bir araya gelerek, basın mensuplarının şube açılışı ve bölge ekonomisi hakkındaki sorularına yanıt verecekler. Haber Türk |
Cevap: MUSİAD Sivas Şubesini Açıyor
[B]Hayırlı uğurlu olsun. Çalışmalarında başarılar dilerim...[/B]
|
[B][I]Hayırlı olsun.
Alternatif bir Sanayici ve İşadamı kuruluşunun Sivas'ta şubesinin açılması Sivas STK'larının gelişimi için katkı sağlar. İnşaallah MÜSİAD Sivas sanayisinide katkı sağlayacak adımları hızlandırır. [/I][/B] |
[B]MÜSİAD yönetim kurulunda bulunan arkadaşlara başarılar diliyorum. Sivas'ımızın kalkınması, yeni iş sahaları kurulması adına, yeni projelere imza atmalarını diliyorum.
Hizmette rekabet ile kaliteyi beraberinde getirmesi dileklerimizle. Hayırlı olsun...[/B] |
Hayırlı olsun, umarız insanımızda ki girişimcilik ruhunu da harekete geçirerek yeni iş sahaları yaratılacaktır. Özellikle Sivas dışındaki iş adamlarımızın da destekleriyle gelecekte yatırım şehri Sivas olarak anılmak bizleri ne kadar mutlu eder. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz, yatırımların artması dileğiyle...
Saygılar... |
[B][COLOR="Navy"]Geç bile kalındı.
Müsiad Sivas şb'sinin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.[/COLOR][/B] |
Güzel bir haber.Sivas'taki imkanların duyurulması,daha yakınen tanınması açısından iyi olacak.Hoş;hangi imkansa?
|
[I]herşey insanların girişimcilik ruhunda bitiyor..
dermokil olmadan önce killi toprağımız yok muydu zara balımız olmadan doğal balımız yokmuydu.. biraz markalaşmak gerekiyor.. sivasın imkanları çok fazla .. yeter ki o imkanları imkansızlaştırmayalım[/I] |
YEŞİLLİM YEŞİLLİM AMMMAN YEŞİLLİM AMMAN , DEVİR YEŞİL DEVRİ YEŞİLİN DOLAR ÜZERİNDEKİ RENGİNİ ÇOK SEVER ABİLER, SENDİKASIZ SİGORTASIZ VERGİSİZ ÇALIŞMAYA KOŞA KOŞA GELİYORLAR, DEVİR ŞİMDİ YEŞİL YEŞİL GÖTÜRME DEVRİ
İŞSİZLİK %26 İŞ ARAMAKTAN VAZGEÇEN 3 MİLYON GENÇ VAR BU ÜLKEDE GENETİĞİ DEĞİŞMİŞ MECLİS VE HÜKÜMET SAÇMA SAPAN AÇLIMLA, EVRAKLARLA , SAHTE DARBELERLE MİLLETİ OYALIYOR BİR YANDANDA CAMBAZ MİSALİ KUŞU GÖSTERİP MALI GÖTÜRÜYORLAR , BİR YANDANDA YEŞİL TİMSAHLARA YOL AÇIYORLAR, ŞUANDA GECENİN BİRBUÇUĞUNDA ABDULLATİF ŞENERİ DİNLİYORUM GERÇEK YÜZÜ VE NİYETLERİNİ ANLATIYOR BU YANDAŞ İMAR HIRSIZLARININ , DOKUNULMAZ LIK ADI ALTINDA 500 SUÇ DOSYASI ÇÜRÜYOR ADLİYE KORİDOR DOLAPLARINDA , YEŞİL AMCALARDA ABD *AB ORTAKLIĞIYLA CUMHURİYETİN MİRASINI SATIP SAVUP YİYORLAR, TELEKOMU BİLE SATAN BU ANLAYIŞ HER TÜRLÜ İHANETİN İÇERİSİNDE BUNUN HESABIN BU SERMAYE GRUPLARINDAN TUSİADDAN, OLİGARŞİK İMPARATORLARDAN BU DİN BARONLARINDAN SORULACAKTIR |
[B]Abircan abi timsahın yeşil olanı normalde bir de kızıl timsahlar var onlar daha tehlikeli...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:15. |