![]() |
Almanyada da Minare Yapilmasi Yasaklansin mi?
[CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Almanyada da Minare Yapilmasi Yasaklansin mi?[/COLOR]
Alttaki adreste sorulan soruya nein (Hayir) secenegine basarak oylayalim ins..arkadaslarim göreyim sizi,suan yari yariya idi..[/FONT][/B] [url]http://www.n-tv.de/politik/[/url][/CENTER] |
Cevap: Almanyada da Minare Yapilmasi Yasaklansin mi?
[B]Ja % 46
Nein % 54 son durum.[/B] |
[B][I][COLOR=magenta]Bende kullandım oyumu.Almancam pek yok.Herkes nein'a basmak zorunda mı acaba :rolleyes::)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Oylamada sorun var gibi.İlerleyen günlerde anlaşılır herhalde...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B] |
Bu Avusturya'da uygulanan bir olay, Almanya'da da yapmaya çalışıyorlar demek... Tüm Almanya'da becerebileceklerini sanmam ama bir kaç eyalet meclisinden geçer gibi geliyor...
|
[B]Sonuçta hristiyan bir ülke yasaklanması normal karşılanmalıdır. Tr de kilise çanı yasaklansın mı diye oylama yapılsa yasaklansın çıkar büyük ihtimalle...[/B]
|
[QUOTE=madımak_58;485869][B][I][COLOR=magenta]Bende kullandım oyumu.Almancam pek yok.Herkes nein'a basmak zorunda mı acaba :rolleyes::)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Oylamada sorun var gibi.İlerleyen günlerde anlaşılır herhalde...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Ben nein dedim sen ja diyeceksin sayın madımak :)[/B] |
Almanya şaşırma sabrımızı taşırma!:)
|
Geçen senelerde Kayseri'de bir film icabı Kayseri Kalesi'ne "haç" işareti dikilmişti ve Kayserililer saldırmıştı.Biraz empati yapılınca,onların ülkelerinde minarelerin bugüne kadar dikilmiş olması büyük hoşgörü.
|
[QUOTE=Cley;485876][B]Ben nein dedim sen ja diyeceksin sayın madımak :)[/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR=magenta]Tercümanlığımı yaptığınız için teşekkür ederim Sayın Cley.Siz öyle diyorsanız öyledir :)[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İsviçre ilk adımı attı,artık diğerleride arkasından gelecek gibiye benziyor...[/COLOR][/I][/B] |
İlla nein butonunamı basacagız.Ben az hansça biliyorum bi bakıyım:):):)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:01. |