![]() |
Gerup Yenicag _ Ya Hay . . .
[B][COLOR=SeaGreen][FONT=Comic Sans MS][CENTER][IMG]http://img48.xooimage.com/files/4/d/8/yeh_allah-702668.jpg[/IMG]
bir gece kanatlandım yükseldim semalara anladım ve gördüm ki herşeyde tek bir imza Ya Hay göz kırpan yıldızlar anlatırlar her gece fısıldarlar durmaksızın sadece iki hece Ya Hay her baharda topraktan uyanırlar sürur ile kainat ilan eder aşk ile iki hece [/CENTER] [/FONT][/COLOR][/B] |
Cevap: Gerup Yenicag _ Ya Hay . . .
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen][IMG]http://img80.imageshack.us/img80/1424/1aaafi6.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]
[/CENTER] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] O erler ki, gönül fezasındalar,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Toprakta sürünme ezasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Yıldızları tesbih tesbih çeker de,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Namazda arka saf hizasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] İçine nefs sızan ibadetlerin,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Birbiri ardınca kazasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Günü her dem dolup her dem başlayan,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Ezel senedinin imzasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Bir ân yabancıya kaysa gözleri,[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Bir ömür gözyaşı cezasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Her rengi silici aşk ötesi renk;[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] O rengin kavuran beyzasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Ne cennet tasası ve ne cehennem;[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Sadece Allah'ın rızasındalar[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=SeaGreen] Grup Yeniçağ[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] |
Cevap: Gerup Yenicag _ Ya Hay . . .
hayata verilen 'hay' nefesi...
her an diri her an taptaze...ümitsizliğe yer yok .. yaratan da yaşatan da hükmeden de O.. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:01. |