Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivaslilar.Net Piyangosu (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32423)

Cley 21.12.2009 21:50

Sivaslilar.Net Piyangosu

[B][COLOR="Red"]2010 Yılbaşı Çekilişi İçin HEMEN Biletlerinizi Kapın. [/COLOR]

Yapmanız Gereken TEK Şey Bu Konuya "Bilet Aldım" Veya Buna Benzer Birşeyler Yazmak. Hakkınızın Yanmaması İçin Sadece 1 Mesaj Yazmalısınız.

Bilet Numaranız Yazdıgınız Mesajın Sağ Üst Köşesinde Bulunan PermaLİNK Numarası Olacaktır. (İbare #1 - #2 - #3 ... Gibidir) Mesela #15 Numaralı Mesajı Atan Kişinin Bilet Numarası 0015 Olacaktır, Lütfen Numaranızı Unutmayın.Her Kullanıcımızın Bir Tane Bilet Hakkı Bulunmaktadır, Aynı Topic 'e İki Defa Yazarsanız Hakkınız Yanacak Biletiniz İptal Olacaktır.

Kazananlar Listesi Yine Aynı Alanda Duyurulacak Olup 31.12.2oo9 Saat 20:3o 'dan Sonra Topicler Görevliler Tarafından Kapanacak ve Bilet Şatışı Durdurulacaktır.

** Kazananlar sivaslilar.net
Yönetimi İçerisinden Seçilmiş Bir NOTER Ekibi Tarafından Adminlerinin Eşliğinde Yapılacak Bir Kura İle Tespit Edilecektir.Oyun TAMAMEN Eğlence Amaçlıdır Katılım Ücreti vs Gibi Durumlar Söz Konusu Değildir, Oyuna TÜM Üye Gruplarımız, HERKES Katılma Hakkına Sahiptir, Sadece Bu Konu Altına Mesaj Yazmanı YETERLİ Olacaktır.

Herkesi Davet Ediyoruz, İyi Eğlenceler...

[COLOR="Red"]Bu Eğlence Amaçlı Bir Oyundur [/COLOR]Kazananlara Katılım İçin Ücret vs İstenmeyeceği Gibi, 2 kişi Sürpriz birer ödül kazanacaktır.

Kazanan kişiler Yılbaşı Gecesinden Sonraki 2-3 Gün İçerisinde Açıklanacaktır. Bu Alana Ayrı Bir Konu İle Kazananları Yazılacaktır.[/B]

kronik 21.12.2009 21:56

Cevap: Sivaslilar.Net Piyangosu

[B][COLOR=darkorange]ilk bilet benim :)[/COLOR][/B]

kolsuz_kerim 21.12.2009 21:59

[B][COLOR="Navy"]2.biletide benim hile yapma abi haaaa:)[/COLOR][/B]

gönlüm58 21.12.2009 22:02

3 ugurlu sayım...

EyüphanAydın 21.12.2009 22:03

[B]4.Biletide ben alim bari :)[/B]

sandalli 21.12.2009 22:06

5 numarali bileti alayim bari.... mümkünse

HasreT 21.12.2009 22:07

bende alıyım bitene

ismail 58 21.12.2009 22:10

Milli piyango biletinden birşey çıktığı yok, ara sıra amorti hariç.

Birde buradan şansımı deneyeyim.

Kim bilir belki buradan ikramiye çıkar.

Cley 21.12.2009 22:12

[B]Ben de alayım bi tane tükenir filan :)[/B]

asi-yürek58 21.12.2009 22:21

bende alayim şansim yok ama

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:30.