![]() |
Özür Dileme Kösesi.....
[I][COLOR=blue]Bu kösede kim,kimi kirip incittiyse,bir birine küs ise özürlerini yazsin.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#0000ff]bence özür dilemekle agiz pislenmez. Af etmekte büyüklüktür. Kimse kimseye dargin kalmasin derim.Neticede hepimiz bir sekilde kardesiz.[/COLOR][/I] [I][COLOR=#0000ff]utanmaya,cekinmeye,gururlanmaya gerek yok. Türkcemin yettigi kadar izah rtmeye calistim.[/COLOR][/I] |
Cevap: Özür Dileme Kösesi.....
[B][I]Ben bazi silik kisiliklerle muhatap olup, kendime problem yaptigim ve moralimi bozdugum icin kendimden, ailemden ve kankamdan özür diliyorum.[/I][/B]
|
[COLOR=blue]Ben basliyorum.Ilk adim benden.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR] [COLOR=#0000ff]Öncelikle SITE yöneticilerinden özür dilerim,bazen gereksiz konular actim onlari zor durumda biraktigim icin insallah onlarda beni bagislar. Kimi kirdiysam bana yazsinlar burda 50 bin kisinin önünde özür dileyecegim söz.Kimseyle dargin kalmak istemem.[/COLOR] |
[I][COLOR=blue]Hadin biraz cesaretli olun ,................................................[/COLOR][/I]
|
ben canom58 özürdiliyorum
|
[COLOR=blue]daha fazla katilim beklemistim ama cesaret yok sanirim saglik olsun[/COLOR]
|
[B]Fazla katılım olmamasını şöyle değerlendirebiliriz. pek fazla kişi kalp kırmamış fazla kişinin de kalbi kırılmamış.
Bilmeden kalbini kırdıklarım varsa ben de özür dilerim.[/B] |
[I][COLOR=blue]cley yaniliyorsun kardes, dedimya cesaret yok veya gururlaniyorlar[/COLOR][/I]
|
hayatta özür dilemem..
|
[QUOTE=Cley;498719][B]Fazla katılım olmamasını şöyle değerlendirebiliriz. pek fazla kişi kalp kırmamış fazla kişinin de kalbi kırılmamış.
Bilmeden kalbini kırdıklarım varsa ben de özür dilerim.[/B][/QUOTE] ahh, bir bilseniz.:) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:12. |