![]() |
80 metrekarenin altında ki dükkanlar fırın olamayacak
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//belediye/firin.jpg[/IMG]
[B]Sivas Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda büyüklüğü 80 metrekarenin altında kalan dükkânlara fırın olma ruhsatı verilmeyecek.[/B] Geçtiğimiz ay Sivas belediye Meclisine sunulan 30–40 metre karelik dükkânlarında fırın ruhsatı verilmesi yönündeki önerge meclis üyeleri tarafından reddedildi. Meclis tarafından alınan kararlar birlikte Sivas’ta 80 metrekarenin altındaki dükkanlar fırın ruhsatı verilmeyecek olurken, daha önce ruhsat alan ve dükkanı 80 metrekarenin altında olan fırınlar ise faaliyetlerine devam edebilecek. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, kazanılmış hakların alınamayacağını ifade ederek, “Bundan sonra 80 metrekarenin altında kalan dükkanlara fırın ruhsatı verilmeyecek, belediye meclisi bu yönde bir karar almıştır” dedi. Hürdoğan Gazetesi |
Cevap: 80 metrekarenin altında ki dükkanlar fırın olamayacak
[B]karar güzel fakat bundan sonrası için geçerli .bundan sonra nekadar fırın açılır bu belirsiz.yeterince fırın var zaten .buralara bi çekidüzen verilirse çok iyi olur. ben çok rastladım küçük ve düzensiz fırınlara. inşallah buralarda biran önce düzelir ve iyi güzel temiz hizmet verirler...[/B]
|
[B]Alanların ebadından bahsedene kadar, pisliklerini takibe alarak ceza-ı müeyyideler uygulamaya bakınız.
Adeta ellerinin kiri gibi kullanılan plastik kablardan peşpeşe yapılan pidelere aynı suyu kullanmalarının önüne geçin. Millet, pide yemeye tiksinir oldu. Zabıtayı aktif hale getirin lütfen...[/B] |
Sivas'ta bir ya da iki tane pide fırını var işini temizlikle hakıyla yapan.Elinde bir leğen herkesin etini aynı kapta yoğurur,bir elinde sigara diğerinde hamur.Sigara kokusunu hamura bulaştırır.Zabıtayı çalıştırın,işleri ne sanki sürekli kontrol etsinler!
|
[B]Bende sivasa gidiş gelişlerim sırasında fırınlardan pide,katmer,cörek vs almak için gittiğimde içim dışıma cıkıyor.Almaktan vaz geciyorum.Arkadaşlarım Rallim58 ve ötüken çok güzel konuya değinmişler.Sivastaki fırıncıların % 98'nin pisliktan gözlerine kurt düşecek desem yeridir.Zabıtayı göreve cağırıyorum Gercekten bir denetleme olsa bir kac fırın dışında hepsi kapatılır diye düşünüyorum[/B]
|
[B]Benim görüşüm ne kadar doğru bir uygulama bilemem ama,80 Metrekarelik bir dükkanda güzel işletim sistemi ve sağlığa uygunsa kapatılmamalı.
Diğerleri büyük olupta,Boş ise şaçma olur.[/B] |
O resimdeki yeri bir yerden hatırlıyorum neresi ora :)
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:55. |