![]() |
Şarkışla'da Öğrencilere Diş Fırçası ve Macunu Dağıtıldı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/disfirca_dismacun.jpg[/IMG]
[B]Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Başlatılan Kampanya Çerçevesinde Şarkışla İlçesinde İlköğretim Okulu Öğrencilerine Diş Temizlik Seti Dağıtıldı.[/B] Şarkışla Kaymakamı Salih Ayhan, çocukların, diş sağlığının önemini bu yaşta öğrenmelerinin gelecekleri adına önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu nedenle ilçe geneli tüm anaokulu, ilkokul birinci, ikinci, üçüncü sınıfta okuyan öğrencilere 3 bin adet diş macunu ve diş fırçası dağıttık." dedi. Dağıtım törenine Şarkışla Kaymakamı Salih Ayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt, Devlet Hastanesi diş doktoru Dr. Çiğdem Erdoğan ve Diş protez teknisyeni Melek Yıldırım da katıldı. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) |
Cevap: Şarkışla'da Öğrencilere Diş Fırçası ve Macunu Dağıtıldı
[COLOR="Red"][B]Dis sagligi en az sut icmek kadar oneli, bu guzel calismalarindan dolayi tebrik ederim, cocuklari bilinclendirmek lazim...[/B][/COLOR]
|
[B][COLOR="Navy"]en önemli sağlıklrdan biri diş sağlığı ihmale gelmiyor çocukken alışmak alıştırmak gerekiyor tebrik ederiz kaymakamımızı[/COLOR][/B]
|
[B]Diş sağlığı en başta gelen bir konu,İl sağlık müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.[/B]
|
[B]Sadece dağıtmakla kalmayıp diş sağlının öneminin de belirtilmesi gerekir. Emeği gecenlere teşekkürler. [/B]
|
[B]güzel bi uygulama emeği geçenlere teşekkürler.
[/B] |
[B]Dağıtılan Diş Fırcasıda cocuklardan büyük duruyor nasıl kullanacaklar ? Yinede güzel düşünce tebrik ederim.[/B]
|
bizim zamanımızda üzüm fındık süt diş macunu dağıtırlardı. öyle sevinirdim ki dersin yarısı giderdi
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:18. |