![]() |
Kardeşini bıçaklayrak öldürdü
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//kaza/kardesini_vurdu.bmp[/IMG]
Sivas'ta bilinmeyen bir nedenle tartışan iki kardeşten biri, sırtına aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetti. Olay, saat 13.00 sıralarında Diriliş Mahallesi 26. Sokak'ta meydana geldi. İşsiz olduğu öğrenilen Bilal ve İsmet T. isimli kardeşler, evde kimsenin olmadığı sırada bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ağabey İsmet T., kardeşi Bilal T.'yi sırtından bıçaklayarak evden çıktı. Evdeki bağrışmaları duyan vatandaşlar, ağabey İsmet T.'nin evden hızla uzaklaştığını görerek durumu polise bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, evde Bilal T.'nin cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen baba Ahmet T., oğlunun ölüm haberini alınca fenalık geçirerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmet T.'nin de olaydan kısa bir süre sonra Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Ağabeyinin bıçak darbesi ile hayatını kaybeden Bilal T.'nin cenazesi ise olay yeri inceleme polislerinin evde yaptığı incelemelerin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. İHA |
Cevap: Kardeşini bıçaklayrak öldürdü
ya bi insan öz kardeşini nasıl öldürebilir nasıl kıyabilir hiçmi vicdanı sızlamamışş allahından bulsun neler duyuyoruz allah yardımcımız olsun
|
[B][COLOR="Navy"]yazık valla daha neler duyacaz insan kardeşi için canını verir öldürmekde nerden cıktı[/COLOR][/B]
|
Hadi be
sivasta son zamanlarda yaralama ve cinayet olayları arttı, ve benim duyup bildiğim 1 sene içerisinde bu 3. abi kardeş cinayeti. ailesine sabırlar dilerim. |
aklı başın da olan bi insan bunu yapmaz yapamaz ....
|
[B]Nasıl bir ülkede yaşıyoruz halen anlıyamadım?Allah rahmet eylesin[/B]
|
[B]Habil ile Kabil'den günümüze... Kardeş cinayetleri devam ediyor çok üzücü bir durum... Maktul kardeş...
Katil diğer kardeş... Perişan anne-baba ve diğerleri...[/B] |
allah rahmet eylesin cok uzucu
|
[B]Allah rahmet eylesin
çok acı bi olay giden gitti kalan ömür boyu vicdan azabı çeker heralde. kardeş kardeşi öldürebiliyorsa nerelere geldiğimize bakmamız lazım.[/B] |
bir anlik öfkenin nelere mälolacagini düsünememis,yoksa insan öz kardesine nasil kiyar,ALLAH yakninlarina sabir versin,ayrica unutmadan ne gelirse CAHiLLiK´ten gelir,ben bu güzelim sitemize Almanya´dan katiliyorum,ama bu olaya üzüldüm dogrusu.
"ÖFKENiZE HAKiM OLUN,YOKSA O SiZE HAKiM OLDUGUNDA i$ i$TEN GECER!!" |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:27. |