Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ehliyetsiz genç terör estirdi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33062)

Sivaslilar.Net 20.01.2010 20:32

Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//kaza/kaza-kangal.jpg[/IMG]
Kangal ilçesinde, ehliyetsiz gencin kullandığı minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 16 yaşındaki T.T'nin kullandığı 58 LC 094 plakalı minibüs, dün akşam saatlerinde, Kangal İlçe Tarım Müdürlüğü önünde, TCDD'de makinist olarak çalıştığı öğrenilen ve iş çıkışı evine yaya olarak gitmeye çalışan Kadir Koçak'a (45) çarptı. Kazada ağır yaralanan Koçak, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Kadir Koçak, burada yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Koçak'ın cenazesinin, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edileceği belirtildi. Bu arada, ehliyeti bulunmayan T.T'nin kazanın ardından gözaltına alındığı öğrenildi.

Hakikat Gazetesi

kolsuz_kerim 20.01.2010 20:43

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
allah sabır versin ailesine

LaEdri 20.01.2010 22:15

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
Buyur buradan yak!Bu bir cinayettir.Eğer ben İslam'ı doğru anlamışsam bunun adı cinayettir!Kasten adam öldürmektir!
Allah sabır versin!Umarım adalet de yerini bulur!

kronik 20.01.2010 22:34

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
[QUOTE=Ötüken;514917]Buyur buradan yak!Bu bir cinayettir.Eğer ben İslam'ı doğru anlamışsam bunun adı cinayettir!Kasten adam öldürmektir!
Allah sabır versin!Umarım adalet de yerini bulur![/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"]Yasalar, cezalar yetmiyor, cezalar caydırıcı olmuyor. trafik
terörüne etkin ve caydırıcı yasalarla
çözüm bulunmadığı
sürece can kayıpları ve
geride bıraktığı acılar

artarak, devam edecek[/COLOR][/B]

TracyMcGrady58 21.01.2010 14:16

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
Malesef bu tür duyarsiz insanlarimizda var. Hangi hakla ehliyetsiz araba kullaniyor? Hadi burdaki cezasini yedi, ahiretde bunun hesabini nasil verecek. Allah geride kalanlara sabir versin.

ayten58 21.01.2010 23:38

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
daha 16 yaşındaki bir çocuğa anahtar verilirse olacaına katlanmalı aile böyle babaları aslında ağır ceza ile cezalandırmalıki çocuk yaşta birine anah tar vermesin ne günahı vardı peki adamcaaazın o iki çocuğun yüzünü nasıl güldürecekler babalarını geri verceklermi peki hiçmi vijdan yok be bu insanlarda merhuma allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum dilerim allahtan babayıda atarlar içeride dünyanın kaç bucak olduğunu anlar.

EyüphanAydın 22.01.2010 12:24

Cevap: Ehliyetsiz genç terör estirdi
 
[B]Yine kaza,yine bilinçsizlik yine gençliğin vermiş olduğu canilik.

Allah rahmet eylesin.[/B]


WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:29.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.