![]() |
Sivas hakkında hangi kitabı tavsiye edersiniz?
Sizlerden bir ricam olacak.
Sivas hakkında kitaplar almam gerek. Bir yerin kütüphanesine hediye olarak vereceğim. Fiyatı önemli değil. Sizce hangi kitapları tavsiye edersiniz? Sivas hakkında ne gibi kitaplar mevcut? Sivas hakkında yeteri kadar kitap varmı? Sivas hakkında kitapları nereden alabilirim? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum? Düşündüğüm kitap sayısı 20 tane. Şimdiden herkese teşekkürler. |
Cevap: Sivas hakkında hangi kitabı tavsiye edersiniz?
Ahmet Turan Alkan'ın Altıncı Şehir'i var.. ilk aklıma gelen
|
[B]Dünden Bugüne Zara-Adnan Mahiroğulları[/B]
Sivas, 1999, 15.5 x 23.5 cm., 398 sayfa, Türkçe, Ciltli, ISBN 9759616408. |
[B]Seyyahların Gözüyle Sivas-Adnan Mahiroğulları[/B]
Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı; Türkiye'de Şehir Tarihleri, Tarihi Seyahatnameler; İstanbul, 2001, 15.5 x 23.5 cm., 238 sayfa, Türkçe, Karton kapak, ISBN 9759616424. |
İstasyon Caddesibdeki Diyanet Vakfı Yayınevine uğrarsanız Sivas ile alakalı çok güzel kitaplar bulabilirsiniz!
|
Açıkçası bu kadar kısa sürede bu kadar tavsiye alacağımı hiç ummamıştım.
Çok çok teşekkür ederim. Daha fazla önerilerinizi rica ediyorum. |
gız goramaz kele ben diyecadim altıncı şehri sendemi ohudun çok guzel ile dalmi süper bir kitap gülmekten gendimi alamıyom ohurken gı birde ben tarihe çoh düşkünüm kitaplığım hep tarih kitabıynan dolu gı başga bir kitap alıyım diyi çıhıyom ya bir türlü beceremiyom gene tarihle elakeli bir kitap alıp geliyom gı goramaz baada bir gaç değişik kitap gosdertsene gurbanım hadi gozüü yiyim goo.goramazcım şaka bi yana cidden başka kitap alamıyorum yahu bi kaç tarihi roman önerirmisin sana zahmet güzelim ay tarihi değil yahu roman ama aşkda değil macera olabilir ne biliyim sen hocasın daha iyi bilirsin yahu şimdiden teşekkürler.
|
Kitabın Adı : Bir Zamanlar Sivas
Kitabın Yazarı :Nezih Başgelen Kitabın Yayınevi :Arkeoloji ve Sanat Yayınları |
[QUOTE=ayten58;519305]gız goramaz kele ben diyecadim altıncı şehri sendemi ohudun çok guzel ile dalmi süper bir kitap gülmekten gendimi alamıyom ohurken gı birde ben tarihe çoh düşkünüm kitaplığım hep tarih kitabıynan dolu gı başga bir kitap alıyım diyi çıhıyom ya bir türlü beceremiyom gene tarihle elakeli bir kitap alıp geliyom gı goramaz baada bir gaç değişik kitap gosdertsene gurbanım hadi gozüü yiyim goo.goramazcım şaka bi yana cidden başka kitap alamıyorum yahu bi kaç tarihi roman önerirmisin sana zahmet güzelim ay tarihi değil yahu roman ama aşkda değil macera olabilir ne biliyim sen hocasın daha iyi bilirsin yahu şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Ablacım tarihi roman deyince akıma ilk orhan pamuk geldi ama o adamı artık sevmiyorum onun benim adım kırmızı romanı güzel.. ama ülkeme laf ettiği için onun kitaplarını okumuyorum artık ama okumak istersen korsanını al para kazandırma ona :) ( şaka tabiki ) Ablacım Cengiz Aytmatov '' Dişi Kurdun Rüyaları '' çok güzel . Tavsiye ederim.Kırgız yazardır . Soydaşımız sizin hoşunuza gidebilir.. Saygılar |
canım çok teşekkür ederim onun kuzeni lale benim en samimi arkadaşımdır sağolsun hediye etti bana kendisi burda bir inşa,at mühendisiyle evlidir yani bu yazarımızın halasının kızı çok tatlı bir kardeşimdir yinede tavsiyene çok teşekkür ederim ama goramzcım eline ilginç kitap geçerse banada yazarmısın bende alayım örgü kitabı tarih kitapları ala ala bi haal oldum azcık gün ışığına çıkayım diyorum eskilerden dimi hep eski ahayatı düşünüp yaşamaktan çağ atlayamadım gı geriden geliyom.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:44. |