Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33579)

Sivaslilar.Net 08.02.2010 21:34

Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/milletvekillerimiz.jpg[/IMG]

22 Temmuz seçimleriyle şehrimizi ve bizleri temsil etmek üzere TBMM'ye gönderdiğimiz Milletvekillerimiz hakkında düşünceleriniz ve beklentileriniz nelerdir ?

Sizlerde düşüncelerinizi, yorumlarınızı tüm Sivaslılarla paylaşınız.

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) :

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) :

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :

Osman KILIÇ (AKPARTİ) :

Selami UZUN (AKPARTİ) :

altuntas58 08.02.2010 21:54

Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/milletvekillerimiz.jpg[/IMG]

[B] Bunlar bizim vekilimiz değiller bunlar olsa,olsa sayın başbakanın emir erleri olurlar gözlerinin önünden dikimevi devlet malzeme ofisi vs giderken neden müdehale edemediler çünkü liderlerinden gelen emire karşı cıkamazlar [/B]

BOUN 08.02.2010 22:00

Dünyanın ve Türkiye'nin gidişatını kestiremeyen, Sivas'a 20-25 bin kişilik stadı reva gören, en az 30 bin olması gereken kapasiteyi artıramadıkları gibi üç beş binden ne çıkar canım diyen; Sivas'a yapılacak onlarca kamu yatırımının yıllar geçmesine rağmen bir türlü yapılmasını sağlayamayan; Sivas için hayali, projesi, vizyonu olmayan; Sivas için BÜYÜK düşünemeyen vekil istemiyoruz.

Sayın Malik Ejder Özdemir'i bu eleştirilerimin dışında tutuyorum, icraatte bulunamasa bile elinden geldiğince Sivasımızın menfaatlerini savunmaya çalışıyor!

H_Turan 08.02.2010 22:03

[B]Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) :[/B]
Hiç bir şey beklemiyorum bu vekilimizden Güreşciden Vekil olursa ancak bu kadar olur sivas için

[B]Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) :[/B]
Bazı açıklamaları güzeldi en azından Akplilerden daha çok sahip çıkıyor ama muhalefet olduğu için bir şeye yaramaz

[B]Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :[/B]
Hiç bir şey beklemiyorum

[B]Osman KILIÇ (AKPARTİ) :[/B]
Hiç bir şey beklemiyorum

[B]Selami UZUN (AKPARTİ) :[/B]
Hiç bir şey beklemiyorum

Bölge hastesinde Gözümden iyice düştüler ve diğer yatırımlarda

Cley 08.02.2010 22:05

[B]Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : [/B] Sporculuk geçmişi olan vekilimiz kendisi. Sivasın farklı sporlarda adını duyurabilmesi için girişimlerde bulunmasını bekliyorum. Söz verilip halen bir çivi bile çakılamayan stadyum konusunda tavrını koymasını birtakım gelişmelerin sağlanmasını bekliyorum.

[B]Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : [/B]Muhalefet partisi vekilinden iyi bir muhalefet yapması beklenir. Chp'nin en iyi yaptıgı şey muhalefet oldugu için bu vekilimizi başarılı buluyorum.

[B]Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :[/B] Ekonomi alanında söz sahibi bir vekilimiz. Sivasa ekonomik alanda faydalarını bekliyorum. A.Şener'in yarısı kadar faydası olursa yeterli. Sivasta işyerlerinin kapatılmasını değil yenilerinin açılmasını bekliyorum.

[B]Osman KILIÇ (AKPARTİ) :[/B] Yıllarca öğretmenlik ve yöneticilik yapmış bir eğitimci vekilimiz. Eğitim alanında Cumhuriyet Üniversitesinin daha saygın bir üni. olması için çalışmasını bekliyorum.

[B]Selami UZUN (AKPARTİ) :[/B] Recep Tayyip Erdoğan zamanında İstanbul belediyesinde çalışmış olan bir vekilimiz. Yerel yönetimler konusunda çalışmasını Sivas Belediyesine ve ilçe belediyelerine adaletli bir şekilde ödeneklerin verilmesini sağlamasını bekliyorum. Belediye kendi partisinden değil diye ihmal etmemesini bekliyorum.

H_Turan 08.02.2010 22:09

[QUOTE=Cley;519884][B]Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : [/B] Sporculuk geçmişi olan vekilimiz kendisi. Sivasın farklı sporlarda adını duyurabilmesi için girişimlerde bulunmasını bekliyorum. Söz verilip halen bir çivi bile çakılamayan stadyum konusunda tavrını koymasını birtakım gelişmelerin sağlanmasını bekliyorum.

[B]Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : [/B]Muhalefet partisi vekilinden iyi bir muhalefet yapması beklenir. Chp'nin en iyi yaptıgı şey muhalefet oldugu için bu vekilimizi başarılı buluyorum.

[B]Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :[/B] Ekonomi alanında söz sahibi bir vekilimiz. Sivasa ekonomik alanda faydalarını bekliyorum. A.Şener'in yarısı kadar faydası olursa yeterli. Sivasta işyerlerinin kapatılmasını değil yenilerinin açılmasını bekliyorum.

[B]Osman KILIÇ (AKPARTİ) :[/B] Yıllardır okul öğretmenlik ve yöneticilik yapmış bir eğitimci vekilimiz. Eğitim alanında Cumhuriyet Üniversitesinin daha saygın bir üni. olması için çalışmasını bekliyorum.

[B]Selami UZUN (AKPARTİ) :[/B] Recep Tayyip Erdoğan zamanında İstanbul belediyesinde çalışmış olan bir vekilimiz. Yerel yönetimler konusunda çalışmasını Sivas Belediyesine ve ilçe belediyelerine adaletli bir şekilde ödeneklerin verilmesini sağlamasını bekliyorum. Belediye kendi partisinden değil diye ihmal etmemesini bekliyorum.[/QUOTE]

Hastaneyi Tokata Kaptıran Bu vekillerin gözümde Beş paralık değeri yok 4 de bir adam etmezler Malik Ejder ÖZDEMİR Hariç

Kibrisli 08.02.2010 22:12

Hamza YERLİKAYA (AKPARTİ) : Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Mustafa AÇIKALIN ( AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Osman KILIÇ (AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Selami UZUN (AKPARTİ) :Gölge etmesin başka ihsan istemem...

Malik Ejder ÖZDEMİR ( CHP) : Durmak yok yola devam...

BOUN 08.02.2010 22:17

Bölge müdürlükleri bir bir kapatılıp, Sivas sıradan basit bir şehir hatta, kasabaya dönüştürülmeye çalışılırken, susan, hiç bir icraatte bulunamayan, hedefi, hayali, çapı olmayan böyle 4 tane değil 400 tane vekil olsa neye yarar ki? Ha 4 tane sıfırı yan yana koymuşsun, ha 400 tane sıfırı yan yana koymuşsun. Sıfır oğlu sıfır elde var sıfır!

H_Turan 08.02.2010 22:25

Onları Yaptığı tek şey var mecliste El kaldırmak ve para almak Akpli Sivas Vekillerinini hiç bir derdi yok Sivas geriliyormu yatırım geliyormu Sivasla ilgili sorunlarda umursamazlıktalar

burak5866 08.02.2010 22:39

nerede adliye sarayı nerede satdyum nerede bölge hastanesi ağız ve diş hastalıkları hastanesi nerede sinir hastalıkları hastanesi nerede fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi....şimdilik bu kadar hatırlıyorum.gelen yok(sadece havaalıanı terminal binası var.).gidenler koskoca dikimevi gitti dmo bölge müdürlüğü gitti kzılay yeni gitti ileride tapu kadastro bölge müdürlüğü de gidecek ve daha getride bir çok kurumda var.vekilelrin yaptıkları ortada bunlardan ne bekelyelimki.beklesekte yalan bekleyelim demi???????

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19.