![]() |
Yaşlı adamı darpedip yaktılar
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/darp-ihtiyar-sivas.jpg[/IMG]
[B]Sivas’ta yalnız yaşayan yaşlı bir adam, evine gelen bazı kişilerce darbedildikten sonra benzin dökülerek vücudunun bazı bölümleri yakıldı. [/B] Olay, Sivas'ın Zara ilçesine bağlı Canova köyünde yaşandı. Köydeki evinde tek başına yaşayan 77 yaşındaki Abdi Uğur, dün akşam saatlerinde evine gelen 4 kişi tarafından elleri ve ayakları bağlanarak dövüldü. Daha sonra üzerine benzin dökülerek yakılmak istendi. Elleri ve ayakları alevler içinde kalan Uğur, yine zanlılar tarafından üzerine su dökülerek söndürüldü. Olay, şüphelilerin, olayı telefonla Uğur'un yakınlarına bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Eve gelen köy muhtarı ve Uğur'un yakınları yaşlı adamın bağlı olan el ve ayaklarını çözerek Zara Devlet hastanesi'ne götürdü. İlk tedavisi burada yapılan Abdi Uğur, daha sonra Sivas Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Uğur, hastanenin genel cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Yaşlı şahsın ifadesi doğrultusunda jandarma Ufuk P., Hasan B., Bekir B. ve Kadir S.'yi gözaltına aldı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tedavisi süren Abdi Uğur, söz konusu şahısların kaybolan tabancalarından kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi. AA |
Cevap: Yaşlı adamı darpedip yaktılar
Abdi Uğur Amcamıza Geçmiş olsun.
işkence yap bağla, yak, sonra söndür, bunlara insan denirmi.?? |
[B]Bunu yapanlara hayvan demek istiyorumda hayvanlara ayıp olur[/B]
|
Bu ne biçim insanlık ya hiç mi vicdanları yok bunların.......
|
Hayvanlara yazık değilmi bunlara benzetmeye, olsa, olsa insanlıktan çıkmış iğrenç yaratık denebilir.
Aramızda ne tür insanlar var onlarla birlikte yaşıyoruz, yazıklar olsun... |
Allah belalarını versin ne isterler savunmasız bi insandan, nasıl yaparlar benim aklım almıyor, yazık dövdükleri yetmez gibi bide yakmak istemişler ben okurken bi tuhaf oldum nasıl vicdan var böyle insanlarda pislikler.....
|
yapan insanlara belki çok kötü laflar söylemişler.adamalr haklı demiyorum sakın yanlış anlamayın.ama belki o adamlar içinde başka çare kalmamıştır.ülkemizin durumu ortada iş yok.keşke herkes iş güç sahibi olsada bu durumlardan da kurtulsak.
|
[B]İş güç yok diye millet birbirini yakıp doğrasın mı. Yanlış bir düşünce seninki Burak kardeş. Herşeyi ekonomiye bağlamak doğru değil. Öyle olsaydı C.Garipoğlu o kızı doğramazdı. Önce ahlak ve maneviyat...[/B]
|
[COLOR="Red"][B]insan desem, olmaz cunku insanliktan cikmislar, hayvan dersem, hayvana ayip olur...
ne demek lazim simdi bu yobazlara... Allah akil fikir versin, insanlar gittikce vahsilesiyor... gecmis olsun...[/B][/COLOR] |
madımak artığı soysuz insan grubu
inanamıyorum hala bu soysuzlardan ortada dolaşanlar varmı, bu gözü dönmüşlük nereye kadar böyle, bireysel silahlanmaya dur denmeli ama gel görki hükümet yeni silah ruhsatı kanununda kolaylık sağlıyor herkes artık vahşi batı filmi çevirecek ama sonuçları snema sahnesindeki gibi kalmayacak |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:07. |