![]() |
Sivas'ta kaçak tütün operasyonu
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//emniyet/kacak-tutun-operasyonu-sivas.jpg[/IMG]
[B]Sivas'ta polis, kaçak tütün satanlara yönelik düzenlediği operasyonda bol miktarda tütün, sigara, filtre ve sigara doldurmaya yarayan makineler ile hazırlanmış filtreli sigaralara el koydu. [/B] Aramalar sonunda 13 kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Edinilen bilgiye göre Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün öğleden sonra, eski Buğday Pazarı'na operasyon düzenlendi. Halk arasında 'Bit Pazarı' olarak da bilinen yerde tezgâhlar didik didik arandı. Polis ilk olarak pazarda alışveriş yapan vatandaşları, pazar dışına çıkardı. Tezgâhlarının başında bekletilen kişilerin önce kimlikleri sorgulandı, ardından tezgâhlarında inceleme yapıldı. Tezgâh üzeri ve altında bulunan kaçak tütünler polis tarafından tutanakla teslim alındı. Düzenlenen operasyon sonucu kaçak tütünlerin yanı sıra kaçak sigara, sarma kâğıdı, filtre ve sigara doldurmaya yarayan makineler ile hazırlanmış filtreli sigaralara de el konuldu. Aramalarda ayrıca tezgâh altlarında tarihi olduğu belirtilen Roma ve Osmanlı dönemine ait sikkeler de bulundu. Olayla ilgili 13 kişi ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) |
Cevap: Sivas'ta kaçak tütün operasyonu
[B]Şu ürünleri bana veriniz.özenle imha edilir [/B]
|
[QUOTE=Sivaslilar.Net;527520]
Olayla ilgili 13 kişi ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. [QUOTE] [COLOR="Red"][B]kim bu 13 kisi????:D[/B][/COLOR] |
[QUOTE=ONuR;527586][B]Şu ürünleri bana veriniz.özenle imha edilir [/B][/QUOTE]
Ona ne şüphe bence senin elıne geçmesin Onur...:D |
[QUOTE=gönlüm58;527614]Ona ne şüphe bence senin elıne geçmesin Onur...:D[/QUOTE]
Geçsin abla geçsin ben onları kullanılmaz hale getiririm :P |
[QUOTE=ONuR;527616]Geçsin abla geçsin ben onları kullanılmaz hale getiririm :P[/QUOTE]
Benimde tek korkum o zaten...:D |
bırakı bunu daha önce yazdığım yorumlara bakın dememişmiydim tapu akdastro bölge müdürlüğüde kapanacak diye.bakın kapatıldı.HELAL OLSUN VEKİLLER SİZE.BU SEÇİMDE EN AZ %70 OY BEKLİYORUM SİVASLILARDAN.
|
[B]yapılan zamlarla beraber bu yönde ucuz ve kaçak işlerde çoğaldı .[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:14. |