Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bıçaklar şehrin göbeğinde kanlandı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=34174)

Sivaslilar.Net 15.03.2010 00:56

Bıçaklar şehrin göbeğinde kanlandı

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//emniyet/bicakli-kavga-sivas.jpg[/IMG]

[B]Toplumsal yapının giderek bozulduğu Türkiye ve Sivas’ta akıl almaz olaylar meydana geliyor. [/B]

Sivas’ın göbeği olan Cumhuriyet Meydanı’nda çıkan kavgada bıçaklar konuştu 2 kardeş yaralandı. Henüz çocuk yaşta sayılabilecek 4 kişinin karıştığı kavganın kız meselesi yüzünden çıktığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, aynı lisede eğitim gören 17 yaşındaki Semih S. ile kardeşi 16 yaşındaki Yasir S. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Saldırıda Yasir S. karnından ve baldırından, ağabeyi Semih S. ise baldırından yaralandı.
Vatandaşların durumu polise bildirmesinin ardından iki kardeş, olay yerine çağrılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
Yasir ve Semih S'nin sağlık durumunun iyi olduğu, tedavilerinin sürdüğü belirtildi.
Zanlıların 2 kardeşi yaraladıkları baçaklar müzenin bahçesindeki bir ağacın yanına saplanmış olarak bulundu. Bölgeyi güvenlik şeridine alan emniyet ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı.
Kongre ve Etnografya Müzesi önünde bıçakla yaralanma olayını araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan zanlılar S.E.D. ve T.B'yi kısa sürede yakaladı.
Gözaltına alınan zanlılar, Şehit Fethi Akyüz Polis Merkezi'ne teslim edildi. Zanlılardan S.E.D'nin bıçakla yaralama olayını gerçekleştirdiği, T.B'nin ise darp suçunu işlediği iddia edildi.
Zanlılar ile 2 kardeş arasında ''kız meselesi'' nedeniyle tartışma yaşandığı, kavganın bu nedenle çıktığı öğrenildi. Karnından ve baldırından yaralanan Yasir S. ile baldırından yaralanan ağabeyi Semih S'nin tedavisinin, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sürdüğü bildirildi.

Sivas Hürdoğan

Salim58 15.03.2010 07:07

Cevap: Bıçaklar şehrin göbeğinde kanlandı

[B]Genç kardeşlerimize Geçmiş olsun. [/B]

Arif Coşkun 15.03.2010 09:06

Çocuklara, gençlere temelinde sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü aşılamazsak öğretmezsek bu tür sorunlar kaçınılmaz oluyor malesef. Umarım bu ilkel olaylar yaşanmasın. Yaralı gençlere geçmiş olsun.

ela58 15.03.2010 09:16

Allah korusun büyük geçmiş olsun

HasreT 15.03.2010 09:16

Buna benzer olay benim gözlerimin önünde oldu annemee çarşıya giderken önde iki bayan gidiyordu arkadan da başka bayan hızla ilerledi ve önde giden bayanlardan birini bıçakladı artık derteleri neydi kimse anlıyamadı ama biz şok olduk annemle bu tür bıçaklanma olaylarını duyunca hep o olay gelir aklıma :( çok korkunç

vicente58 15.03.2010 10:19

suça caydırıcı ceza verilmezse böyle olur.Bide emniyet müdürlüğü biraz ketum olmalı. Celalaettin Cerrah zamanında Sivas çok rahatlamıştı.Kimse böyle şeylere cesaret edmiyordu,çakallarıda toplamıştı piyasadan.Ne dielim kötü şeyler bidaha yaşanmaz inşallah

kronik 15.03.2010 10:48

[B][COLOR=darkorange]Sadece sivas'da değil bozulan toplum yapısı ne yazıkki Türk toplumu olarak bozulmaya başladık Kimin uğrunda ki toplum . nereye giderse gitsin diyor Bana değmeyen yılan bin yaşasın diyoruz Benim namusuma dil uzatan yok ki yada benim ailemden biri gasp edilmedi ya da bıçaklanmadı vs.vs. dercesinde bir umursamazlık türedii.İnsanlar umursamaz bir şekilde yaşıyorlar hayatlarını.Bu da toplumu nereye götürürse biz de oraya sürükleniyoruz işte.çünkü her yerde çoğunluğun hükmü geçiyor Önce kendimiz bilinçleneceğiz sonra bilinçli kendinden çok çevresini düşünen çocuklar yetiştireceğiz Aileden başlayan terbiyeye önem gösterip, bu toplumun birer bireyi olarak vee gelecek nesilleri oluşturacak çocuklarımızı takip altına almakla kalmayıp onları faydalı insan olma yolunda eğiteceğiz böylece toplumda kendi kendine düzelmiş olacaktır (umarım)[/COLOR][/B]

gönlüm58 15.03.2010 12:08

Geçmiş olsun ne kadar çogaldı bu olaylar, Allah sonunu hayır etsin...

Dilsad Hatun 15.03.2010 12:54

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][B]O yasta kimileri evlerine ekmek parasi goturmek için calisirken , bunlarin dert ettikleri konuya bakin , bir kizz için iki insan'i gözden cikarabiliyorlar ...

Yaziklar Olsun , her iki tarafa'da !
[/B][/COLOR][/FONT]

goramaz 15.03.2010 13:00

insan insanlığını unutunca böyle arızalı defolu yaratık haline geliyor..

insana insan olduğunu hatırlatan da yok..Tv aynı eğitim aynı sokak aynı aile aynı.. gençler de şaşırdı..doğru düzgün birşey yok ki çocuklara yol gösteren..

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:12.