![]() |
Atölyesinde ürettiği çeyizleri sergiliyor
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/ceyiz-sivas.JPG[/IMG]
Sivas'ta bir ev kadını, 10 yıl önce kurduğu nakış atölyesinde ürettiği çeyiz eşyalarını sergiliyor. Gül Nakış Atölyesi sahibi Dürdane Taş, aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla 10 yıl önce kurduğu atölyesinde ürettiği el emeği çeyizleri Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda sergilemeye başladı. Taş, açtığı sergide, atölyesinde yeni evlenecek gençlerin çeyizlerini hazırladığını, yaptığı çalışmaları daha çok kişiyle paylaşmak için bu sergiyi açmaya karar verdiğini belirtti. Sipariş üzerine çalışmalarını yaptığını ifade eden Taş, tanıtım amaçlı açtığı bu sergide, bir gelinin çeyizinde olması gereken her türlü çeyizlik ürünün bulunduğunu kaydetti. Taş, sergisinin 11 Nisana kadar açık kalacağını belirterek, Sivaslıların sergiye ilgi göstermesini istedi. (EMN-RDE) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
Cevap: Atölyesinde ürettiği çeyizleri sergiliyor
[B]İnşallah gerekli ilgi gösterilir.
başarılarının devamını dilerim.[/B] |
ilgi göreceğini umuyorum zaten sivasımızda çeyiz işleri ilgi alanı
|
Bir söz vardır" Boş duranı Allah'ta sevmez Kulda sevmez" Boş durup boşa zaman geçirmektense el emeği göz nuru bir şeyler üretip şu sıkıntılı günlerde aile bütçesine katkıda bulunma adına taktir edilecek bir davranış şekli, kutluyorum.
|
[B]Sivasta ilgi alanı cehizde herkes kendisi yapıyor,ben örnek bakmaya giderim:)çöalışan bayanlar için güzel fırsat desem onlarada ailesi yapıyor emekleri boşa çıkmaz inşallah...[/B]
|
[QUOTE=gönlüm58;542153][B]Sivasta ilgi alanı cehizde herkes kendisi yapıyor,ben örnek bakmaya giderim:)çöalışan bayanlar için güzel fırsat desem onlarada ailesi yapıyor emekleri boşa çıkmaz inşallah...[/B][/QUOTE]
[B]öyle deme ablacım ya yapamayan o kadar çok bayan var ki (herkes senin gibi hamarat değil ;) ) zaten Sivasın bayanlarıda meraklı :D emeğinin karşılığını alır inş...[/B] |
Dürdane hanımı kutluyorum
Bugün mutlaka bu sergiye gideceğim. Başarılar dilerim. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:07. |