![]() |
İyi Teskereler Kıbrıslı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=18999&token=11453][img]http://resimzade.com/Show.html?i=18999&token=11453[/img][/url]
Sitemizin en sevilen üyelerin başında gelen, yaptıgı saygılı ve güzel yorumlar ile sitemizin en renli üyelerinden olan [B]Kıbrıslı nickli Burak abi bugun vatani görevini yapmak üzere yola çıkıyor.[/B] Vatan sana emanet bu yüzden senin adina cok Mutuyum ve gururluyum.... Burda olmasanda herzaman yüregimizdesin sen..... En Büyük ASKER bizim ASKER.... Allaha Emanetsin Rabbim Yolunu acik etsin.... Seni burda bekliyor olacagiz... Hayirli Teskereler....... |
Cevap: İyi Teskereler Kıbrıslı
Mevlam güle güle gidip gelmek nasip etsin, hayirli teskereler. Seni özlüyecegiz.
|
[B]Hayırlı teskereler dilerim. Güle güle git güle güle gel.[/B]
|
[B][I]Hayırlı teskereler gardaş...
Güle güle git güle güle gelmek nasip olsun..[/I][/B] |
Hayırlı tezkereler abi kendine iyi bak
|
Tüfek omuzda yürür hazırolda bekler askerim, Bekçisidir ülkemin, Vatanı için vardır askerim.:)
Güle güle yolun açık herşey gönlünce olsun Burak'çığım Hayırlı teskereler. |
hayırlı teskereler Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin
|
hayirli teskereler arkadaş allah gule gule gidip donmek nasip edsin işallah
|
Ayyyyy, herkese çok teşekkür ederim, birden heyecanlandım...
Birazdan yola çıkacağımdan kısa bir teşekkür yazacağım, ben yokken Sivas'a Sivasspor'a birbirinize dikkat edin, kavgada etmeyin haaa :) Herşey gönlünüzce olsun, fikirlerimizi, görüşlerimizin, inançlarımızın uyuşmadığı çok arkadaşım var aranızda ama onlarda çok iyi biliyor ki Sivaslı olmanın ortak noktası herşeyden öndedir benim için, herkes için de öyle olduğunu biliyorum o yüzden hiçbir ayrım yapmadan beni seven sevmeyen herkesi hasretle, sevgiyle ve saygıyla kucaklarım... Sizleri çok seviyorum... Tek büyük Sivasspor... |
allah gule gule gidip gelmek nasip etsin hayirli teskereler gardas.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:53. |