![]() |
Gençlik Şöleni başladı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/genclik.soleni.sivas.jpg[/IMG]
[B]Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) 13. Gençlik Şöleni başladı.[/B] 28 Mayıs’a kadar sürecek şölenin kampüs alanındaki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, bir eğitim döneminin daha sonuna yaklaşıldığını ifade etti. Bu şölenlerin sonunda final sınavlarının yapılacağını, eğitim döneminin sona ereceğini belirten Prof. Dr. Dökmetaş, “Ne mutlu bizlere ki huzurlu, güzel bir eğitim dönemi geçirdik. Üniversitemizde yeni bölümler açıldı, yeni birimler da açılmak üzere” dedi. Dökmetaş, göreve başladıklarında 11 olan fakülte sayısının 14'e yükseltildiğini, eczacılık fakültesinin da bu yıl kurulduğunu ve önümüzdeki yıl öğrenci almaya başlayacaklarını söyledi. Üniversitelerinde veterinerlik fakültesinin de açılacağını bildiren Prof. Dr. Dökmetaş, Zara, Hafik, İmranlı ve Suşehri ilçelerinde de meslek yüksekokulu ve diğer yüksekokulların açılacağını kaydetti. Bir üniversitenin olmazsa olmazlarından birisinin sosyal ve kültürel etkinlikler olduğunu belirten Dökmetaş, etkinlikleri düzenleyenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de öğrencilerden yaşadıkları bu dönemi iyi değerlendirmelerini isteyerek, hem iyi bir eğitim alıp hem de eğlenmeye zaman ayırmalarının önemli olduğunu ifade etti. Mezun olunduktan sonra hayatın zorluklarının başladığına işaret eden Ürgüp, ''İş bulmak için kendinizi geliştirmek durumundasınız'' dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler gösteri yaptı, kolbastı oynadı, halay çekti. Çeşitli ürünlerin sergilendiği stantlar açıldı. Sivasın Sesi |
Cevap: Gençlik Şöleni başladı
güzel bir etkinlik olmuştur öğrencilere başarılarının devamını dilerim
|
Anaokulu çağına bile gelmemiş tertemiz çocuklara dansöz kıyafeti giydirip,onları ucube bir dansla insanlar önüne sunan zihniyetten nefret ediyorum!
|
zaten ben buna şölen değil rezalet diyorum ve hiç birine de gitmiyorum.ÇÜNHÜ GERÇEKTEN REZALET HER KONUDA.
|
Hiç sevmezdim şu gençlik şölenlerini tam da bizim okulun önünde yapılırdı. Gürültüden ders filan işleyemezdik.
İyi eğlensinler bakalım mezun olunca dünyanın kaç bucak olduğunu anlarlar. Eğlenceniz bol olsun gençler. |
ben severdım ama ogrencılık zamanında kaldı hey gıdı eskı gunler
|
[B]Üniversiteliler Mirkelam ve Kargoyl'a Coştu[/B]
SİVAS Cumhuriyet üniversitesi'nin 13'üncü Gençlik Şöleni çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Şenlikler kapsamında sahneye çıkan Mirkelam ve Kargo grubu üniversiteli gençleri coşturdu. 24- 28 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet üniversitesi kampüsü içerisinde gerçekleştirilen şenlikler kapsamında Cumhuriyet üniversitesi'nde gün boyunca basketbol, futbol gibi çeşitli eğlence ve yetenek yarışmaları düzenledi. Günün sonunda kampüs içerisinde kurulan platformda Mirkelam ve Kargo grubu konser verdi. Bir süredir Kargo'nun solistliğini yapan Mirkelam konserde hem kendinin hem de grubun sevilen şarkılarını seslendirdi. Mirkelam'ın performansına, konser alanında bulunan gençler de eşlik etti. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konser 2 saat sürdü. Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA) |
hayırlı uğurlu olur inşallah HAYDİ GENÇLER ŞOLENE
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:22. |