Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Bilgisayar ve İnternet Dünyası (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=154)
-   -   İsrail'e Hacker Tepkisi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35386)

_DuMaN_58 01.06.2010 17:10

İsrail'e Hacker Tepkisi
 
[IMG]http://static.shiftdelete.net/img/article_intro/hacker.jpg[/IMG]
[B]
[/B] Filistin'e insani yardım götüren gemilere saldırıda bulunan İsrail'in bu hareketine eleştiriler her platformdan devam ediyor. Bakın bu olaya hacker'lar nasıl bir karşılık verdi.

[B]İsrail ordusunun [/B]abluka altındaki [B]Filistin[/B]'e kıyafet, yiyecek ve ilaç taşıyan gemilere el koyması dünya çapında büyük tepki görmeye devam ediyor. Yapılan saldırıda sivillerin de zarar görmesi [B]müslümanlar [/B]başta olmak üzere birçok farklı siyasi ve dini grubun olayı protesto etmesini sağladı.
[CENTER][IMG]http://static.shiftdelete.net/img/article/ce71873c391275378438.jpg[/IMG]
[I]Olaya herkes kendi yeteneğiyle tepki gösteriyor[/I][/CENTER]
[COLOR=#800000][B]Sitelere girenler protestoyla karşılaştı [/B][/COLOR]
Türkiye ise hemen her platformda tepkisini en çok gösteren [B]ülkelerin [/B]başında geliyor. Dün, [B]Facebook [/B]profil resimlerini değiştirerek olayı protesto eden Türk internet kullanıcılarına hacker'lardan da destek gelmeye başladı.
Bu duruma en iyi örneklerden biri de [B]KabusTR [/B]adlı [B]hack[/B] grubu. Dün olayın duyulmasıyla birlikte İsrail'in önemli sitelerini ele geçirmeye başladılar. İsrail kökenli bu sitelere giren kullanıcılar ise olayı [B]protesto [/B]eden ve [B]Atatürk[/B]'ün sözlerini içeren geçici sayfalarla karşılaştı. Ülkemizdeki diğer [B]hacker [/B]grupları da bu konuda saldırılarda bulunmaya devam ediyor. Şu anda geçici ya da kalıcı olarak onlarca [B]İsrail kaynaklı web sitesi [/B]ele geçirilmiş durumda.


WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:43.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.