Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Kılıçdaroğlunun Cesareti (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35765)

_DuMaN_58 05.07.2010 18:03

Kılıçdaroğlunun Cesareti

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs201.snc3/20852_402679787330_136603137330_4872650_2769800_n.jpg[/IMG]

[B]Facede gördüm bu fotoyu, gülmekten kendimi alamadım :) Kılıçdaroğlu ayakta duracam çömelmiyecem demişti. Çömelmesine gerek kalmamış zaten :d yanlız benim dikkatimi fotoğraflar arasında ki asker sayısı çekti niyeyse.. bu konuyu siyasetçilik oynamak için değil de biraz eğlencelik olsun diye açtım.[/B]

Cley 05.07.2010 18:13

Cevap: Kılıçdaroğlunun Cesareti

[B]Bir iki tane daha çuval koysalar Kılıçdaroğlu kaybolacakmış :) [/B]

murat tugrul 05.07.2010 18:48

öncelikle bu güzel konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim

bu konuyu açan siyasetçilerede yazıklar. olsun diyorum. Pes yani ayıp .adamların ugraştıgı şeye bak memleketin o kadar sorunu var birbirlerine destek olmak yerine köstek oluyor birinin yaptıgını öbürü gelip bozuyor.
bizim çocuklar birbirlerine benim babam senin babanı döver diyor

Arif Coşkun 05.07.2010 19:23

Herşeyi hallettik mevzi işimiz kaldı. Tam komedi yani. Şimdi sıra MHP başkanında haydi bakalım o nasıl bir poz verecek. Ağlanacak halimize gülüyoruz, Levent Kırcalık oluyoruz.

sandalli 05.07.2010 19:27

[QUOTE=murat tugrul;563233]öncelikle bu güzel konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim

bu konuyu açan siyasetçilerede yazıklar. olsun diyorum. Pes yani ayıp .adamların ugraştıgı şeye bak memleketin o kadar sorunu var birbirlerine destek olmak yerine köstek oluyor birinin yaptıgını öbürü gelip bozuyor.
bizim çocuklar birbirlerine benim babam senin babanı döver diyor[/QUOTE]

Sagol kardes, olay bu, tespitiniz cok yerinde.

_DuMaN_58 05.07.2010 19:33

[QUOTE=arifcoskun;563246]Herşeyi hallettik mevzi işimiz kaldı. Tam komedi yani. Şimdi sıra MHP başkanında haydi bakalım o nasıl bir poz verecek. Ağlanacak halimize gülüyoruz, Levent Kırcalık oluyoruz.[/QUOTE]

[B]Bahçeli "ben gitmeyecem mevziye" diye açıklama yaptı. Zaten onlarda
Sivastan ilerisine gidemiyorlar pek fazla niyeyse :)[/B]

Arif Coşkun 05.07.2010 19:37

[QUOTE=_DuMaN_58;563250][B]Bahçeli "ben gitmeyecem mevziye" diye açıklama yaptı. Zaten onlarda[/B]
[B]Sivastan ilerisine gidemiyorlar pek fazla niyeyse :)[/B][/QUOTE]

Sivas'tan öteye gidemiyorlar sözünede katılmıyor doğru bulmuyorum. Her kürt ülkemin her yerine gidebiliyorsa, Onlar neden gidemesin, O sözü söyleyen o zaman oranın bölündüğünümü kabul etmiş oluyor. Herkes bence her yere gider, öyle yakıştırmaları doğru bulmuyorum.

KARAMELLL58 05.07.2010 19:53

sanki ikiside oraya gittikten sonra bişey değişti yine olan zavallı askerlerimize oluyo allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun

Salim58 05.07.2010 19:56

[B][I]İki fotonun bir araya geleceğini sanki biliyormuş gibi, Kemal bey güzel poz vermiş.:)

Şimdide siyasetin gündeminde sen çömeldin ben ayakta durdum polemiği başladı.Ülkenin gündeminde okadar ciddi konular varken bu tür polomikler hiçmi hiç yakışmıyor. [/I][/B]

sivaslıgenç 05.07.2010 21:43

Kılıçtaroğlu Baykalı aratmayacak gibi saçma sapan konularda siyaset yapmaya çalışıyor.Şimdi o mevzıye gittin 1.65 lik boyunla 1.60lık mevzide durdun tüm sorunlar bitti mi , terör sorunu halloldu mu.Baykal gibi her konuya köstek olma hadi oluyorsun bari gencecik delikanlılar öldüğü Terör sorunana köstek olma.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:19.