Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ağaçlara yazık oldu (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35991)

Sivaslilar.Net 23.07.2010 02:59

Ağaçlara yazık oldu

[IMG] http://www.sivaslilar.net/images/stories//sehir/ogretmenler.parki.sivas.jpg[/IMG]

[B]27 Haziran Öğretmenler Parkı'na yapılacak olan tuvalet iptal edildi. [/B]

Park içerisine tuvalet yapmak için alan açılması maksadıyla 4 ağacın kesilmesi tepki toplamıştı.
Gazetemizde yer alan haberin ardından park içerisinde açılan alana yeniden ağaç dikildi ve çevresindeki ahşap korkuluklar yeniden takıldı.
Vatandaşlar, belediyenin tuvalet yapmak için ağaçları kesmesine tepki göstermiş, ‘tuvalet burada bir ihtiyaç ama bunun için ağaçların kesilmesi çok yanlış’ şeklinde tepkilerini dile getirmişti.
Belediyenin tuvalet yapmaktan vazgeçtiği alanda ağaçlarda boşuna kesilmiş oldu, alanı yeniden düzenleyerek tuvalet yapmaktan vazgeçen belediyenin bu tutumu da tepki topladı.
Konuyla ilgili olarak gazetemize ulaşarak, tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Madem tuvalet yapımı için bu ağaçlar kesildi alan açıldı. Neden yapılmadı? Hadi bir hata yapıldı ve ağaçlar kesildi. Neden açılan alan değerlendirilmedi? Bu ağaçlar şimdi sebepsiz yere kesilmiş oldu, bu hiç hoş değil" şeklinde konuştu.
Bundan sonraki işlerde daha planlı ve mantıklı davranılmasını isteyen vatandaşlar, kentin ağaç yoksunu denilecek bir görünümde olduğunu, daha önceki belediye döneminde de ağaçların acımasızca kesildiğini belirterek, 'ağaçları kesmeden bir şeyler yapmak mümkün değil mi?' ifadelerini kullandı.

Ersan Arslan / Sivasın Sesi

burak5866 23.07.2010 11:13

Cevap: Ağaçlara yazık oldu

galiba değil.ağaçalrı kesmeden bişey yapmıyoruz.

filografozan 23.07.2010 11:17

yaş kesen baş keser,
tek kelimeyle yazıklar olsun.memleketin geleceğini kese kese bitiremediler.
bu mantık nasıl bir vahşilik taşıyor,nasıl bukadar duyarsız,umarsız olunuyor
aklım almıyor.
ALLAHIM SEN AKIL FİKİR İHSAN EYLE,
.

OSMAN ECE 23.07.2010 11:24

İNSAN CİĞERİNE ÇEKTİĞİ OKSİJENİ KESERMİ

Arif Coşkun 23.07.2010 12:09

Belediyede o olsa bazı şeylerde tek başına karar vermemeli. Heleki şu ortamda küresel ısınma artık kendini iyice belli ettiği bir zamanda ağaçların bir yaprağına dahi zarar vermemeliyiz. Kocaman yerde hiçmi boş yer yokmuş bence o işin sadece bahanesi.

aysima58 24.07.2010 16:51

tabiiki bahane be bahane olmasa tuvalet yapılırdı ağaçlar kesilince dimi tepki toplamamak için şimdilik bekleme kararı aldılar çifte minarenin bulunduğu yerde azcık oturduk beynimiz yandı eskiden her taraf ağaçtı yeşildi yeminle eski halini çok özledim one öyle soyunmuş gibi ben beğenmedim açıkcası beğenen varsa bravo.

Salim58 24.07.2010 17:00

[I][B]Plansız iş yapılırsa olacağı bu ne diyelim.

İthal ağaç getirin tekrar yerine dikin derim...[/B][/I]

yörem-58 24.07.2010 18:14

çevrecilere destek olalım yardım edelim boşa kendilerini feda etmiyorlar.

sandalli 24.07.2010 18:22

Agaclarin canli oldugu cok zaman unutulur, sesleri cikmiyor, tepkileri yok kes gitsin, bu plani yapan derhal uyarilmali ya da isine son verilmeli.

aysima58 24.07.2010 18:52

bu başkan sivası kurutacak demedi demeyin adam sanki yeşil düşmanı be bişiyde bilse bari iş yapıyorum sanıyo yazık koca parkta yer bulamamış ya allah bilir bu baştan girdi diğer baştan çıktı sağına soluna bakmadan acıdım bak şimdi.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:49.