![]() |
Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor
[IMG] http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/tayyip_erdogan.sivas.jpg[/IMG]
[B]12 eylüle az bir süre kala siyasilerde referandum turlarına hız verdiler. [/B] Cumhuriyet halk partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sivas ziyaretinin ardından başbakan Recep Tayyip Erdoğan’da Sivas’a geliyor. 24 ağustos günü Sivas’a gelecek olan Erdoğan hükümet meydanından vatandaşlara seslenecek. Erdoğan, Sivaslılardan 12 eylül referandumunda evet oyu kullanmalarını isteyecek. Öte yandan başbakan Erdoğan’a Sivas’a gelene kadar ak partili vekillerde referandum turlarına devam edecek. Vekiller mahalle mahalle köy köy gezerek vatandaşlardan referandum için destek isteyecekler |
Cevap: Başbakan Erdoğan Sivas'a geliyor
Eğitim ÖZGÜRLÜĞÜ için evet!!
|
[B][I]Seçim yokken niye vekiller mahalle mahalle köy köy gezmiyor ?[/I][/B]
[B][I]Ortada gezmek için sebep yok demi şimdi düştü millet aklınıza ! Her sıkıştığında millete koş sonra düze çıkınca milletin sırtına bin yemezler ![/I][/B] [B][I]12 Eylülde evet diyorum ama sana değil sayın başbakan Anayasaya Evet diyorum ![/I][/B] |
Seçimden seçime de olsa, milleti ayakta da uyutsanız, Sivas için birşey yapmasınızda seçilen vekilleriniz salla başı al maaşıda yapsa önemli değil, yinede Kentimize hoşgeldiniz...
Hayır demek bir ikaz bir uyarı olacaktır belki akıllanırlar... |
[I][B]Halk Ankarada vekillerle görüşmek için sıra beklerken vekiller ayaklarına geliyor.Siyaset böyle birşet işte.İş bitince ne gelen olur ne arayan ne soran.
Sayın Başbakan gelsin Şimdiden hoş geldiniz diyelim.Ben gerçekten merak ediyorum EVET oyu isteyecek fakat söz verilipte yapılmayan yatırımlar hakkında ne konuşacak gerçekten merak ediyorum.Belkide bu konulara hiç girmeyecek.:)[/B][/I] |
[B]Hangi yüzle geliyor acaba ![/B]
|
biri başbakana verdiği sözleri ve aday ettiği vekilleri değiştirmesini söylese iyi olur.
[QUOTE=Salim58;571530][I][B]Halk Ankarada vekillerle görüşmek için sıra beklerken vekiller ayaklarına geliyor.Siyaset böyle birşet işte.İş bitince ne gelen olur ne arayan ne soran. Sayın Başbakan gelsin Şimdiden hoş geldiniz diyelim.Ben gerçekten merak ediyorum EVET oyu isteyecek fakat söz verilipte yapılmayan yatırımlar hakkında ne konuşacak gerçekten merak ediyorum.Belkide bu konulara hiç girmeyecek.:)[/B][/I][/QUOTE] bence de salim abi hiç hatırlatmamaya çalışacak bir yandan da bşaka sözler verecek onları iyice unutturacak bakında görün sonra demedi demeyin.biri çıkıp dese ne olur bende onu merak ediyorum.sen bu kadar söz verdin de ne oldu diye.o zaman ne diyecek başbakan o tabloyu gerçekten görmeyi o kadar çok istiyorum ki. |
[B][I]Sivasspor'a yaptırdığı stadı da gezer inşaAllah :rolleyes: :D :D :D[/I][/B]
|
Sayın başbakan hoş gelsin sefalar getirsin ...O yazdıklarınızda başbaknın suçu ne acaba siz kendinize bakın seçtiğiniz vekllier adammı Sivası düşünseler çok şeyler yapılırdı kardeşim işi ehline vereceksin memleketinin işi için başbakanın kapısında yatanlar var Sivas vekilide kendine çalışsın ah yetim SİVASIM GARİP TALİHSİZ SİVASIM
|
[QUOTE=barikat58;571536][B][I]Sivasspor'a yaptırdığı stadı da gezer inşaAllah :rolleyes: :D :D :D[/I][/B][/QUOTE]
Haklısın.Bir şekilde 2008'te verdiği sözün hangi aşamada olduğunu görmeli.. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:05. |