![]() |
Sedat Ucan - Babam.
[CENTER][IMG]http://2.bp.blogspot.com/_vvBGtRBq7Rs/Sww2ZTlqsmI/AAAAAAAAABo/BweM9XplVNM/s1600/babam+ense.jpg[/IMG][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]yillarca calisip durdun,ocagimizi sen kurdun, [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]aciz bedenini yordun evimin diregi Babam..[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gidiyoruz bugün yarin sefasi yok bu diyarin, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gonca gibi kokularin kalbimin cicegi Babam.. [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]ellerin kahrini cektin,rizik icin terler döktün, [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]kalbimize sevgi ektin gözümün bebegi babam.. [/FONT][/B] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gidiyoruz bugün yarin sefasi yok bu diyarin, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gonca gibi kokularin kalbimin cicegi Babam.. [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]uzat öpeyim elini bize incittin belini, [/FONT][/B] [COLOR=red][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]yer gök biliyor halini hayatin gercegi Babam..[/COLOR] [/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gidiyoruz bugün yarin,sefasi yok bu diyarin, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gonca gibi kokularin kalbimin cicegi Babam.. [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]hergün hatirin sorarim,seni sineme sorarim, [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]senin duani ararim kalbimin istegi Babam.. [/FONT][/B] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gidiyoruz bugün yarin,sefasi yok bu diyarin, [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][B]gonca gibi kokularin kalbimin cicegi Babam..[/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] |
Cevap: Sedat Ucan - Babam.
[B]BABAM :( :( :([/B]
|
[QUOTE=HasreT;584459][B]BABAM :( :( :([/B][/QUOTE]
[B] Üzdüysem Hatirlattiysam affola... Rabbim Cümlemizin Babasini korusun insaAllah.[/B] |
[QUOTE=Dilsad Hatun;584461][B]
Üzdüysem Hatirlattiysam affola... Rabbim Cümlemizin Babasini korusun insaAllah.[/B][/QUOTE] O nasıl söz, hiç aklımdan çıkmıyor ki zaten, neyse paylaştıgın için teşekkürler dilşad :), Aminn.... |
Dilşad'cığım,paylaşım için teşekkür...
|
[B][I]Bazı değerlerin kıymeti malesef kaybedilince anlaşılıyor :([/I][/B]
|
[QUOTE=Sarikanarya58;584468][B][I]Bazı değerlerin kıymeti malesef kaybedilince anlaşılıyor :([/I][/B][/QUOTE]
ben kaybetmeden de kıymetini biliyordum, kaybettikten sonra, Hasret in kat kat artıyor, zaman geçtikçe daha çok özlüyor insan, alışamıyor kabullenemiyor :( |
[QUOTE=HasreT;584470]ben kaybetmeden de kıymetini biliyordum, kaybettikten sonra, Hasret in kat kat artıyor, zaman geçtikçe daha çok özlüyor insan, alışamıyor kabullenemiyor :([/QUOTE]
Bunu şahsınızla ilgili söylememiştim zaten. Yanlış anlaşıldımsa kusura bakmayın.. Genel yazdım ben.. |
[QUOTE=Sarikanarya58;584473]Bunu şahsınızla ilgili söylememiştim zaten. Yanlış anlaşıldımsa kusura bakmayın.. Genel yazdım ben..[/QUOTE]
Biraz alındım ama yanlış düşünmedim. Hani kötü bir söz olarak algılamadım :) |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Sen gittin gideli ruhum tarûmar
İnsanlar cihandan acep ne umar? Terk edilen için ömür bir kumar O gün bugün günler geçmiyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Bir gönülün merkezine har düştü Yaz ortası yüreğime kar düştü Hayalimde yüceleşen yâr düştü Hüzün bedenimden göçmüyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Hasret kaldık, aylar geçti sesine Bülbüller ram olur gül nefesine Ruhun veda etti ten kafesine Beden Azrail’den kaçmıyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Rengârenk bahardın,ağır kış oldun Gerçek idin,şimdi bize düş oldun Gözden akan bir damlacık yaş oldun Göğümdeki kuşlar uçmuyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Cennette saraylar,cehennemde nar Kimine ağır kış,kimine bahar Vuslat ötelerde,bize hasret var Ömür bize ışık saçmıyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Bu âleme dair tükendi sözler Perdeler inince kapandı gözler Güneşim battı,karardı gündüzler Huzur,talih bizi seçmiyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Rızamızla teslim olduk kadere Ölüm bizi götürmesin kedere Bu filmi seyrettik bilmem kaç kere Kul arzuyla zehir içmiyor baba! Bahçemdeki güller açmıyor baba! Alinti. [url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img217.imageshack.us/img217/6130/83944062ga3u.gif[/img][/url][/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:28. |