Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Yarışmalar ve Aktiviteler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=206)
-   -   TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37008)

V1CT0RY 21.11.2010 18:11

TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası

[CENTER][B][B][I]" Eğitimin yapamayacağı hiçbirşey yoktur. Hiçbir şey onun etki alanının dışında kalamaz. Kötü ahlakları iyiye çevirebilir; kötü ilkeleri yıkar ve yerine yenilerini koyar; insanları melekler seviyesine çıkarabilir.?" Mark Twain[/I][/B]

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs919.snc4/73273_467064185968_163424100968_6062649_2527111_n.jpg[/IMG]

TEGV Kangal Şubesinde İhtiyaç Sahibi Fakir Öğrencilerimizin Kitap ve Eğitim Malzemelerine İhtiyaçları Var.Onlar Okumak İstiyorlar , Gönüllü Öğretmenlerimiz Onların Bu İsteklerine Karşılıksız Destek Veriyorlar.Ancak Eğitim Materyalleri ve Kitapları Sınırlı Sayıda...

Hepimizin Evinde Eski Kitaplar , Yaprak Testler , Soru Bankaları , Hikayeler , Romanlar , Ders Kitapları , Ansiklopediler vs. Var...Onlar Bir Köşede İşe Yaramaz Bir Şekilde Bekleyeceğine Fakir Çocuklarımıza Bir Işık Olsunlar...

Şimdiden ilgi gösterecek herkese teşekkür ederim.

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs998.snc4/77187_467064275968_163424100968_6062651_579913_n.jpg[/IMG]

İHTİYAÇ LİSTESİ

■Eğitici - öğretici oyuncaklar, (lego - oyun hamuru - yap boz - vs)
■7-16 Yaş Hikaye,Roman ve Her Türlü Kitap
■Yaprak Test,Ders Meteryalleri,Soru Bankaları...
■Yardımcı Kaynaklar vs..
■Ansiklopedi ve Kaynak Nitelikli Kitaplar....

Kitaplarınızı;

KİME: TEGV Kangal

NEREYE: Kangal TEGV Demir Export Öğrenim Birimi İstasyon Caddesi Kangal/Sivas 0-531-854-52-23

ALICI : Öğretmen Kenan DÖNMEZ

ÖNEMLİ:Sivas İçinden Kitap veya Diğer Yardım Malzemeleri Bende Toplanacak.1 Kitap 1 Çocuk...

Kitap Göndermek İsteyen Ancak Kafasında Soru İşareti Bulunan Herkes Bu Başlıktan Bana Ulaşabilir ya da [email]facebook.kitapkurdu@hotmail.com[/email] Adresine e-mail Yoluyla Ulaşabilirsiniz....

ETKİNLİK ADRESİ [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=147410171972569[/url]

[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs026.snc4/33687_467064470968_163424100968_6062657_3240653_n.jpg[/IMG]

[B][I]" Eğitimdir ki bir milleti; ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder."

Mustafa Kemal ATATÜRK[/I][/B][/B][/CENTER]

V1CT0RY 22.11.2010 11:38

Cevap: TEGV KANGAL ŞUBESİ Kitap Yardım Kampanyası

[B]Daha Önce ;

* Şanlıurfa-Suruç İ.Ö.O.
* Şanlıurfa-Halfeti/Argıl İ.Ö.O.
* Hatay-Reyhanlı Atatürk İ.Ö.O.
* Tekirdağ-Şarköy/Mürefte İ.Ö.O.
* Muş-Malazgirt/Cumhuriyet İ.Ö.O.
* Iğdır-Araklı İ.Ö.O.
* Erzurum-Karaçoban Atatürk İ.Ö.O.

Okul Kütüphanalerini Kurduk...

Böyle Bir İhtiyacın Memleketimizden Bize Geldiğini Görünce de Başka Memleketlere Yaptığımız Şeyi Sivas'ada Yapmaya Karar Verdik...

İlgilenenlerin Benimle İrtibata Geçmesi Yeterli...[/B]

Salim58 22.11.2010 12:54

[B][I]TEGV Kangal Şubesini bu güzel çalışmasından dolayı kutlarım.

İnşaallah ihtiyaç duyulan yardımlar yapılır...[/I][/B]

V1CT0RY 23.11.2010 16:18

[B]54.774 Üyeli Bir Siteden Tek Bir Kitap Bile Vermek İsteyen Kişi Çıkmaması İlginç :)

Açık Sözlüyümdür Biraz ; Zaten Bu İşe Başlarken Sivas'tan BirBeklentim Olmadan Başlamıştım , 15 Günlük Zaman Zarfında Beni Yaklaşık 30 Farklı İlden Arayan Oldu Kitap Gönderenler Oldu Ciddi Sayıda Ama Sivas İçinden 1 (Bir) Kişi Aramadı...

Neyse 1 Ocak 2011 Tarihinde Bu Kütüphane Açılır Allah'ın İzniyle , Buradaki 54.774 Kişide Bakar Resimlere :)[/B]

goramaz 23.11.2010 16:32

[QUOTE=V1CT0RY;588539][B]54.774 Üyeli Bir Siteden Tek Bir Kitap Bile Vermek İsteyen Kişi Çıkmaması İlginç :)

Açık Sözlüyümdür Biraz ; Zaten Bu İşe Başlarken Sivas'tan BirBeklentim Olmadan Başlamıştım , 15 Günlük Zaman Zarfında Beni Yaklaşık 30 Farklı İlden Arayan Oldu Kitap Gönderenler Oldu Ciddi Sayıda Ama Sivas İçinden 1 (Bir) Kişi Aramadı...

Neyse 1 Ocak 2011 Tarihinde Bu Kütüphane Açılır Allah'ın İzniyle , Buradaki 54.774 Kişide Bakar Resimlere :)[/B][/QUOTE]

Dur dur güzel kardeşim hemen sitem etme.. Eğitim gönüllülerinin en son yaşacağı duygu ümitsizliktir. Ben haberi yeni gördüm inanıyorum ki daha haberi görmeyen çok arkadş vardır. Benim kitaplarım Sivas'ta Sivas'a gidince göndereceğim size ...Ayrıca tebrik ediyorum bu çalışmanızdan dolayı...Ve lütfen ümidini kaybetme ...

V1CT0RY 23.11.2010 20:36

[QUOTE=goramaz;588540]Dur dur güzel kardeşim hemen sitem etme.. Eğitim gönüllülerinin en son yaşacağı duygu ümitsizliktir. Ben haberi yeni gördüm inanıyorum ki daha haberi görmeyen çok arkadş vardır. Benim kitaplarım Sivas'ta Sivas'a gidince göndereceğim size ...Ayrıca tebrik ediyorum bu çalışmanızdan dolayı...Ve lütfen ümidini kaybetme ...[/QUOTE]

[B]Sitem Değil Bu Acı Gerçekler Diyeceğim Arabesk Tabiri ile...

Ümit Kaybı Diye Bir Durum Yok Çünkü 15 Günde Kütüphane İçin Gereken Kitap Sayısının Yarısı Türkiye'nin Dört Bir Yanından Geldi ve Gelmeyede Devam Ediyor....

Ama Doğru Konuşmak Gerekiyor , Memleketimiz Bu Tarz Konularda Çok Çok Geride...Eminimki Ne Gereği Var Diyen Bir Sürü İnsan Bile Var :rolleyes:[/B]

_DuMaN_58 24.11.2010 09:02

[B]Bende Konyada ikamet ediyorum. Kitaplarımın çoğu burda ama Sivas'ta da var. Sivasa gittiğimde inşallah kitapları toplayıp teslim etmek istiyorum. Hatta para yardımı da yapmak istiyorum.
Ama siz sabretmeyi pek sevmiyorsunuz galiba.
[/B]

V1CT0RY 24.11.2010 15:37

[B][QUOTE=_DuMaN_58;588569][B]Bende Konyada ikamet ediyorum. Kitaplarımın çoğu burda ama Sivas'ta da var. Sivasa gittiğimde inşallah kitapları toplayıp teslim etmek istiyorum. Hatta para yardımı da yapmak istiyorum.
Ama siz sabretmeyi pek sevmiyorsunuz galiba.
[/B][/QUOTE]

Para Kabul Etmiyoruz Teşekkürler...

Kitaplarınızı Alabiliriz[/B]

[B]Para ve Maddi Değeri Yüksek Şeyler Kabul Etmem Söz Konusu Değil....Onun Yerine Siz O Parayla Lego, Oyuncak vs Alıp Verebilirsiniz...

Böyle Daha Şeffaf Olacağının Kanaatindeyim...[/B]

SivasLady 26.11.2010 08:52

[QUOTE=V1CT0RY;588615][B]

Para Kabul Etmiyoruz Teşekkürler...

Kitaplarınızı Alabiliriz[/B]

[B]Para ve Maddi Değeri Yüksek Şeyler Kabul Etmem Söz Konusu Değil....Onun Yerine Siz O Parayla Lego, Oyuncak vs Alıp Verebilirsiniz...

Böyle Daha Şeffaf Olacağının Kanaatindeyim...[/B][/QUOTE]

[B]iyide güzel kardesim yurt disindakiler nasil yardimda bulunacak para kabul etmiyorsan
ben gelip kitap alip veremem herhalde :) ve burdan yolladigim bir kac seyin posta ücreti ilede ordan daha cok sey alinabilir

bana bir yol gösterin :) [/B]

V1CT0RY 26.11.2010 13:02

[QUOTE=SivasLady;588686][B]iyide güzel kardesim yurt disindakiler nasil yardimda bulunacak para kabul etmiyorsan
ben gelip kitap alip veremem herhalde :) ve burdan yolladigim bir kac seyin posta ücreti ilede ordan daha cok sey alinabilir

bana bir yol gösterin :) [/B][/QUOTE]

[B][CENTER]Şöyle Olabilir , Ben Sizin Gönderdiğiniz Mebla ile Sizin Dediğiniz Şeyleri Alıp Faturalarını ve Alınan Ürünleri Burada Yayınlarım O Şekil Yardımcı Olabilirim Ancak...[/CENTER][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:06.