Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Askeri helikopter düştü: 5 pilot şehit (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37363)

Sivaslilar.Net 11.01.2011 11:55

Askeri helikopter düştü: 5 pilot şehit

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//insan/1.helikopter.jpg[/IMG]

Ankara Polatlı'dan 5 saat önce kalkış yapan Kara Havacılık Okuluna ait askeri eğitim helikopterinin enkazına ulaşıldı. Helikopterde eğitim uçuşunda olan 5 subayın şehit olduğu bildirildi.

[B][Şehit pilotların isimleri şöyle:[/B]
Kr.Plt.Ütğm. Kemal Taşcı, Kr.Plt.Ütğm. Şükrü Pürlü, Kr.Plt.Ütğm. Taner Erdoğan, Kr.Plt.Ütğm. Fikri Dilsiz ve Kr.Plt.Ütğm. Erhan Gül.

Kr.Plt.Ütğm. Erhan Gül'ün cenazesi bugün Kocatepe Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip Ankara Cebeci Şehitliği'nde defnedilecek.

[B]YARIN TÖREN DÜZENLENECEK[/B]
Diğer şehitler için yarın düzenlenecek törenle, Kr.Plt.Ütğm. Kemal Taşçı'nın cenazesi Ataköy 5'nci Kısım Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip İstanbul Edirnekapı Şehitliği'nde,[B][COLOR="Red"] Kr.Plt.Ütğm. Şükrü Pürlü'nün cenazesi öğle namazını müteakip Sivas'da,[/COLOR][/B] Kr.Plt.Ütğm. Taner Erdoğan'ın cenazesi öğle namazını müteakip Tokat Erbaa'da, Kr.Plt.Ütğm. Fikri Dilsiz'in cenazesi Muğdat Camiinde kılınacak öğle namazını müteakip Mersin Şehitliği'nde defnedilecek.

Kazaya ilişkin araştırma sürdürülürken şehit cenazeleri Ankara GATA'ya kaldırıldı.

SivasLady 11.01.2011 11:58

Cevap: Askeri helikopter düştü: 5 pilot şehit

[B]:( Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin
rabbim Mehmetciklerimizi korusun

...inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
[/B]

Arif Coşkun 11.01.2011 12:14

Bu üzücü kazada hayatlarını kaybeden Şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Salim58 11.01.2011 12:17

[B]Şehit olan beş subay kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim,Rabbim mekanlarını cennet eylesin.Geride kalan ailesine ve yakınlarına'da sabırlar dilerim.[/B]

eyupk 11.01.2011 12:33

yüreğimiz acıyor :( hem askerlerimizin şehit olması hemde kıvırcık alinin trafik kazasında ölmesi çok yüreğimizi acıtıyor.

NECMEDDİN ÖZBEK 11.01.2011 12:45

vatan savunmasında gözünü kırpmadan ölüme giden değerli subaylarımıza allahtan rahmetkederli ailesine ve tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyorum
rahmetli şehidimiz şükrü pürlü elbeyinin karalar köyündendi mekanı cennet olsun

_DuMaN_58 11.01.2011 13:12

[B]Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin. Çok acı bir durum. Ailelerine Allahım sabır versin inşallah.[/B]

Kibrisli 11.01.2011 13:14

Türk Silahlı Kuvvetlerinin değerli Subayları canlarını bu vatana vermek için zaten her her zaman hazırlar... eğer Sivas'ta olsam kesinlikle cenazesine katılırdım Üsteğmenimizin... Allah rahmet eylesin hepsine, Ailelerine sabırlar versin...

Cley 11.01.2011 14:42

Dün akşam meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Kr. Pilot Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün baba ocağına ateş düştü. İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'nün de yeğeni olan Şükrü Pürlü'nün, geçtiğimiz yıl İstanbul'da düşen uçaktan kolu kırılarak kurtulduğu öğrenildi.

Dün akşam Ankara'da düşen helikopterde şehit düşen Şükrü Pürlü'nün baba ocağına ateş düştü. Pürlü'nün şehit olduğunu öğrenen yakınları şehidin baba ocağına akın etti. Şehidin yakınları sinir krizi geçirdi. Şehit Üsteğmen Şükrü Pürlü'nün dayısının eşi olan Gülşen Dal, Pürlü'nün geçtiğimiz yıl İstanbul'da düşen uçaktan yaralı olarak kurtulduğunu fakat dün helikopter kazasında kendisini kaybettiklerini gözyaşları içinde söyledi. Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'nün de yeğeni olan Şükrü Pürlü yakınlarını yasa boğdu. Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü'de şehidin evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu.

Evin girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Pürlü, "Yeğenimiz Şükrü'yü kaybettik, şehit oldu. Şehitlik bir faniye nasip olacak en yüce mertebedir. Allah'tan rahmet diliyorum. Acımız büyük fakat vatanımız, milletimiz sağ olsun. Bu kazada şehit olan diğer kardeşlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerin acısını paylaşıyorum" ifadeleri kullandı.

[B]Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin[/B]

erhan 58 12.01.2011 06:22

allah sehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabir versin

WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:26.