![]() |
ŞENER BAĞIMSIZ ADAY
Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Sivas’tan Bağımsız Milletvekili adayı oldu.
Saadet Partisi(SP) ve Demokrat Parti(DP) ile ittifak görüşmelerinde yer alan TP, sağda ittifak sağlanamayınca seçimden çekilme kararı aldı. TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener ise Sivas’tan Bağımsız Milletvekili adayı olarak seçimlere girecek. Oy pusulasındaki parti sayısı ise böylece 20’ye düşmüş oldu. |
Cevap: ŞENER BAĞIMSIZ ADAY
[QUOTE=besyo_cu;597812]Türkiye Partisi(TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Sivas’tan Bağımsız Milletvekili adayı oldu.
Saadet Partisi(SP) ve Demokrat Parti(DP) ile ittifak görüşmelerinde yer alan TP, sağda ittifak sağlanamayınca seçimden çekilme kararı aldı. TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener ise Sivas’tan Bağımsız Milletvekili adayı olarak seçimlere girecek. Oy pusulasındaki parti sayısı ise böylece 20’ye düşmüş oldu.[/QUOTE] Sivas için hala 20 ama:) Bu arada, kim sorsa "Sivas'ta ne olur?" diye 500 farklı senaryo yazıyordum hepsine... Şener'li, Şener'siz, TP'li, BBP'li ya da BBP AKP ittifakı ile felan şimdi öğrendim ki BBP'başvurmuş YSK'ya listeleri vermiş, Şener Bağımsız, O zaman netleşti 3+1+Şener ya da 3+2 Şener'in ve BBP'nin AKP oyu bölmesi ile... |
Ak Parti'nin şuan ki adaylarını gördükten sonra Abdullatif Şener cennetten inmiş gibi. :) Hiç olmazsa Sivas'a büyük hizmetleri dokunmuş bir isim. Seçileceğine ihtimal vermiyorum ama sıradan vasıfsız insanlar gideceğine Abdüllatif Şener meclise gitse daha iyi olurdu!
|
[B]Boun akp'nin adayları karşısında Şener Hakikaten öyle...
Ben ne olursa olsun Şener'in meclise gireceğine garanti bakıyorum.[/B] |
[B]Sivasta seçim Akparti ve CHP arasında geçer.Girebilse çok iyi olur ama Abdullatif Şener'in meclise girebileceğini sanmıyorum .
Gelmiş geçmiş vekiller arasında Sivasa en fazla faydası olan vekildir kendisi.[/B] |
Şener'in seçilmesine ihtimal vermiyorum. Akparti vekillerinin değişmiş olması çok güzel bir gelişme.
Ama keşke adaylar üzerinde biraz daha ince elenip sık dokunsaydı. |
[B]Abdullatif Şener meclise girer diye düşünüyorum.[/B]
|
Şener seçilemez Muhsin Yazıcıoğlu çok zor girdi zaten şener nasıl girecek?
Akp'nin oylarını azaltır sadece. |
[QUOTE=Cley;597851][B]Sivasta seçim Akparti ve CHP arasında geçer.Girebilse çok iyi olur ama Abdullatif Şener'in meclise girebileceğini sanmıyorum .
Gelmiş geçmiş vekiller arasında Sivasa en fazla faydası olan vekildir kendisi.[/B][/QUOTE] Madem böyle düşünüyorsun yiğitçe oyumu da Şener'e veririm diyebiliyor musun? Yoksa önüme ne korlarsa koysunlar, Sivas'ın ne hale getirirlerse getirsinler ben tanımam bilmem elin adamını millet vekili yapmak için, sultanıma boynumu eğer, AKP ye veririm mi diyorsun? |
Oyumu Sivasta kullanmıyorum. Kullanacak olsam da Abdullatif Şener'e vermezdim. Meclise girebileceğini düşünmüyorum. Bazı kesimlerin umudu olan oy bölme işine katkım olmazdı.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |