![]() |
Sivas'ın gür sesi olmak istiyorum
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/sener.cocuklarla.sivas.JPG [/IMG]
[B]Bağımsız Sivas Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Yıldızeli ilçesi ve merkeze bağlı köylerde seçim çalışmalarına devam ediyor. [/B] Seçim otobüsü ile önce Sarıkaya köyüne giden Şener, köydeki vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlara, “Sivas’ın gür sesi olmak için bağımsız aday oldum” diyen Şener, “Sivas’ın, Sivaslının hakkını savunmak yarım kalan hizmetlerimi tamamlamak için sizlerin desteklerini bekliyorum. Beni tanıyorsunuz sizden biriyim” dedi. Vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun kalan Şener, çocuklarla ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Sarıkaya’dan sora sırasıyla Demircilik,Bedel ve Emirler köylerini ziyaret eden Bağımsız Milletvekili Abdüllatif Şener’i karşılarında gören vatandaşlar sorunlarını çözmesi için sorunlarını kâğıtlara yazarak Şener’e verdi. Şener, köy ziyaretlerinin ardından seçim çalışmalarına devam etmek üzere Sivas merkeze geldi. Ev toplantılara katılan Şener, seçime kadar bu yoğun çalışma temposunu sürdüreceğini kaydetti. Bağımsız Sivas Milletvekili adayı Abdüllatif Şener’in bugün ise Suşehri’ne gideceği ve burada köyleri ve beldeleri ziyaret edeceği öğrenildi. Gazete İzci |
Cevap: Sivas'ın gür sesi olmak istiyorum
[B]Abdullatif Beyin yarım kalan hizmetleri yukarda yazdığı gibi neler acaba bilen var mı?[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:08. |