Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta voltaj düştü (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=38005)

Sivaslilar.Net 20.05.2011 14:03

Sivas'ta voltaj düştü

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28702&token=11475][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28702&token=11475[/img][/url]

[B]Aday listesinin kamuoyu tarafından kabullenilmemesi, AKP'deki oyları düşürdü.[/B]
[B]Toparlanmak isteyen AKP, çeşitli toplantılar düzenlese de eski yöneticilerden destek bulamadı. Son olarak gerçekleştirilen yemekli toplantıya Ekrem Erdem'in katılması da çare olmadı. AKP'nin ağır isimleri toplantıya rağbet etmedi.[/B]

Kurulduğu günden bu yana Sivas’tan büyük destek gören AKP, gerek genel seçimlerde gerekse referandumda bu desteği ortaya koymuştu. Ancak önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde bu desteği alamayacak. Vatandaşlar aday listesini beğenmezken AKP’nin bu seçimlerde 2 milletvekili çıkarabileceğini düşünüyor. Anketlere de yansıyan bu durum AKP’lileri oldukça tedirgin ediyor. Sivas halkının beklediği gibi çıkmayan liste yüzünden düşen oy oranı AKP tarafından yükseltilmeye çalışılsa da etkili olmuyor. AKP İl Başkanı Burhanettin Kuru’nun “benim listem” dediği, ortağının da içinde yer aldığı listenin telafisi olmayacağa benziyor.

AKP’de üzeri kalın çizgilerle çizilen isimler de partiye karşı küstürülmüş durumda. Bu düşüşü toparlamaya çalışan yönetim çeşitli etkinlikler düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde eski yöneticileri bir araya toplamak için TSO’da yemekli toplantı düzenlenmiş ancak eski yöneticilerden neredeyse hiç kimse yemeğe katılmamıştı. Kötü gidişatın durdurulması için bu defa Ekrem Erdem’in katılımı ile DSİ’de gerçekleştirilen yemek de hem TSO’daki toplantıdan hem de aday tanıtım toplantısından farksız oldu. Eski yöneticilere birlik ve beraberlik çağrısı ile seçim çalışması yapılması mesajı verilmek istenen toplantıya hem AKP’nin eski yöneticileri hem de TSO meclis üyeleri davet edildi. Ağır topların katılmadığı TSO üyelerinin yanı sıra AKP’nin de eski yöneticileri yemeğe katılmamayı tercih etti. AKP’de il başkanlığı yapan isimlerden Hakan Akkaş, Yusuf Tanrıverdi, Ergun Kaynak, ilçe başkanlığı görevi yapan isimlerdfen Kayhan Işık ve Turan Topgül, eski dönem milletvekillerinden Ömer Kulaksız ve Orhan Taş, eski il başkanlarından olan aynı zamanda belediye başkanlığı görevi de yapan Sami Aydın, il genel meclis başkanı Turan Erkut toplantıya katılmadı.

Sivaspostası.

Siyahnur 20.05.2011 15:28

Cevap: Sivas'ta voltaj düştü

[B][FONT="Comic Sans MS"][FONT="Comic Sans MS"]Hayirlisi artik...:rolleyes:Ekrem Erdemin konusmasini haberlerde izledik,yapilan yol ve havaalanindan baska birsey söyleyemedi...keske Sivas icin daha fazla sözü olsaydi .[/FONT][/FONT][/B]

NECMEDDİN ÖZBEK 20.05.2011 17:41

tokinin eski başkanı akp.nin çiçeği burnunda millet vekili adayı sivası atsan 50 milyon etmez diye hakaret edecek siz halen voltajın düşmesinden söz edeceksiniz aslında ampulü tümüyle söndüreceksinizki bu sultan şehre birdaha hakaret edemesinler

kuzu_58 20.05.2011 18:06

dün ekrem erdemi izledim ne kadar basit biri olduğunu gördüm malesefki bu adamın ismi kendi şahsından önde gidiyormuş kanısına vardım
yaptığı bir açıklama vardı bütün akp vekil adaylarını rezil rüsvay etti iki paralık etti
sen nasıl başbakan tayyip erdoğan sivası bana zimmetli dersin sende hiç siyasi ahlak yokmu
senin bakan adayımız diye sivasa gönderdiğin ismet beyin düştüğü durumu hiç düşündünmü
adamın vede sivasın kaderiyle yaptığın liste gibi bir daha oynadın keşke hiç gelmez olaydın
siyasi anlamda bu listelerden sen vede sayın kuru sorumlu yaptığınız liste önünüzde sivası toparlamadılar
sen geldin yine toparlayamadın başbakanda gelse yine toparlayamaz sivaslıyı bir sefer çok üzdünüz çok kandırdınız
bana hiçbir akp,li çıkıpda yaptığı duble yolu,toki evlerini anlatmasın bu yatırımlar her ile yapılıyor
stadyum bir sefer kesinlikle 30.000 üzerinde olacak, bölge hastanesinin üzerindeki leke kalkacak temeli biran önce atılacak ,fuar alanı bitirelecek, karşıyakaya yaptığınız ucube hallolocak ,harebeye dönderdiğiniz tarihi eserlerin onarımı bitecek,ordu sivas arası karayol bitecek,divriği yolu kısalma projesi biran önce başlanacak,yıllardır kütüphanesiz sivas sivasa yakışacak şekilde muhsin yazıcıoğlu il halk kütüphanesi yapılacak ,sivasa tarih kenti olarak vizyon kazandırılacak,kayseri erciyes tesisleri için 50 trilyon hibe eden devlet yıldız dağına 5.trilyon parayı sadaka verir gibi vermeyecek yıldız dağı projesi biran önce hayata geçecek son olarak sivasa 2. üniversiteyi kazandırmanız lazım o zaman size hakkım helal olur yoksa zehri zıkkım olsun

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:24.