![]() |
17 MİLYON FAZLADAN OY PUSULADI NEDEN BASILDI?
[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=578&pictureid=3675[/IMG]
[B]SEÇMEN SAYISI 52 MİLYON,BASILAN OY PUSULASI 69 MİLYON?! 17 MİLYON FAZLA NEDEN BASILDI ACABA? HAZIR BASILMIŞ ARKASI MÜHÜRLENMİŞ 17 MİLYON PUSULA VAR![/B] Son günlerde sürekli bu haber ile karşılaşıyorum doğrumu acaba? Doğruysa neden böyle bir şey yapılmış ki açıklaması nedir? Veya ne olabilir? |
Cevap: 17 MİLYON FAZLADAN OY PUSULADI NEDEN BASILDI?
Mühür falan yok..Atmayın kafadan..
|
[QUOTE=LaEdri;600847]Mühür falan yok..Atmayın kafadan..[/QUOTE]
Tek tek baktın herhalde? Soruyor içine şüphe düşmüş, halkın iradesinin sandığa doğru yansımayacağı konusunda şüphesi oluşmuş, Aklı çok bir modarötör efendinin habire suçladığı gibi kim ön yargılı ve saygısız. Sadece soruyor saygısızlık etme... |
[QUOTE=KAOS;600849]Tek tek baktın herhalde?
Soruyor içine şüphe düşmüş, halkın iradesinin sandığa doğru yansımayacağı konusunda şüphesi oluşmuş, Aklı çok bir modarötör efendinin habire suçladığı gibi kim ön yargılı ve saygısız. Sadece soruyor saygısızlık etme...[/QUOTE] Hiçbir şekilde sizin herhangi bir mesajına teşekkür etmeyeceğimi,alıntı yapmayacağımı sizden de aynı şeyi beklediğimi söylemiştim..Bundan başka cevap vermeyeceğim! |
[B][COLOR="Indigo"]Her seçim dönemi böyle iddialar çıkar ortaya. Sonra da aslı astarı çıkmaz kapanır gider [/COLOR][/B]:)
|
[QUOTE=leblebi82;600851][B][COLOR="Indigo"]Her seçim dönemi böyle iddialar çıkar ortaya. Sonra da aslı astarı çıkmaz kapanır gider [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]
Halkın kendilerini seçmeyeceğini bilenler her türlü çamura yatar..Tüm sandık başkanları AKP'li ya hani onlara göre...Hem asıl olan oy zarfı sayısıdr..O da sandıklara seçmen sayısı+2 olarak gönderilmiştir..Kaldı ki bunların hepsinin tutanağı tutuluyor,resmiyete dökülüyor..Tuhaf bir karalama mantığı işte! |
akp mezardakilere oy kullandırcak heralde :)
|
Neden direk saldırışa geçtiniz anlamadım suçlu olduğu halde inkarcı insanlar gibi davranıyorsunuz.
Sadece böyle bir iddaa var doğrumu diye sordum. doğruysa doğru de yoksa değil de geç. nedir anlamadım ki bu saldırganlıklarınız? |
[QUOTE=amazon10;600859]Neden direk saldırışa geçtiniz anlamadım suçlu olduğu halde inkarcı insanlar gibi davranıyorsunuz.
Sadece böyle bir iddaa var doğrumu diye sordum. doğruysa doğru de yoksa değil de geç. nedir anlamadım ki bu saldırganlıklarınız?[/QUOTE] akpden herşey beklenir, ne yapıp edip hile ile amerikanın desteği ile iktidara geliyorlar. |
[B]Hezimetin mazareti de hazırlanmış. Oy pusulaları fazla basıldı ve bunlar Akpartiye sayıldı :D:D:D [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:09. |