![]() |
Kangal'ın Reklamını Yaptı Sivaslının Dikkatini Çekti
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29352&token=16346][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29352&token=16346[/img][/url]
[B]Kangal Köpeğinden yola çıkarak hem Sivas'ın tanıtımını hem de kendi reklamını yapan Garanti Bankası ise, Kangal deyince akıllara Sivas'ın geldiğini billboardlara taşıdı.[/B] Kangal deyince Sivas, Mortgage deyince Garanti Bankasının akıllara geldiğini billboardlardaki afişlere yansıtan banka, böyle bir reklamla Sivaslıların ilgisini çekmeye çalıştı.Sivas’ın kangal ilçesine Kangal Köpeği’nin güvenirlilik, güç, cesaret ve koruyuculuk konusunda tam puan alması, kendine has birtakım özellikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünya çapında ünü olan Kangal köpekleri, Amerika’da düzenlenen bir yarışmada 10 tam puanla ‘Dünyanın en iyi köpeği’ unvanına layık görüldü. Kangallar, daha önce de Kanada, Almanya ve İtalya’da birincilik elde etmişti. Kangal köpeği bu başarısı ile Sivas’ın tanıtımına büyük ölçüde etki ediyor. Sivas’ı tanıtmak amacıyla fuarlara gidilince, büyük organizasyonlara katılınca stantlarımızın başında yer alan Kangal Köpeklerinin en büyük tanıtım araçlarımızdan biri haline gelmesi son yıllarda daha ön plana çıktı. Kangal Köpeğinden yola çıkarak hem Sivas’ın tanıtımını hem de kendi reklamını yapan Garanti Bankası ise, Kangal deyince akıllara Sivas’ın geldiğini billboardlara taşıdı. Kangal deyince Sivas, Mortgage deyince Garanti Bankasının akıllara geldiğini billboardlardaki afişlere yansıtan banka, böyle bir reklamla Sivaslıların ilgisini çekmeye çalıştı. Kangal köpeğinin Sivas tanıtımdaki faydası sadece köpek yarışmalarında ya da fuarlarda sınırlı kalmadı, reklamlarda da öne çıkan bir değerimiz oldu. Sivaspostası |
Cevap: Kangal'ın Reklamını Yaptı Sivaslının Dikkatini Çekti
İyi de ülkenn her şehrinde aynısı var.
Aynısı Konyada [B]"Etliekmek denince Konya, Mortgage denince garanti" ile billboardlarda..[/B] Bence ülkedeki her şehirde var. Bence bunu farklı şehirlere yapmalıydı.. Mesela Sivas reklamını konyada, konya reklamını kayseride gbi. Böyle daha faydalı olurdu. |
[B]Evet Garanti kendi reklamını yapıyor işte. Her şehrin kendi değerlerine hitap ederek buralardan birşeyler koparmak istiyor. Menfaat için yapıyor bunu Sivas için değil.[/B]
|
[B][I]Bu billboardlara fazla bakmayın bakarsanız peşinizden hemen kredi kartlarını yollarlar sonra bu kartları kapatmak için işin yoksa uğraş dur.:)[/I][/B]
|
bence her şehri her şehirde ayrı ayrı tanıtsalar daha dikkat çekici olurdu.birde sivası kangalla tanıtmaları ilginç.herkesde öyle diyor am bana sivas diyince aklıma kangal hemen gelmiyor yani.ama şehir dışında sivas diyince herkesin aklına kangal geliyor oda bana ilginç geliyor.
|
[B]Garanti bankası billboardlarla Sivas'ta kendi reklamını iyi yapamamış olacak ki birde Sivas Postasına reklamını yaptırmış...[/B]
|
[QUOTE=burak5866;603254]bence her şehri her şehirde ayrı ayrı tanıtsalar daha dikkat çekici olurdu.birde sivası kangalla tanıtmaları ilginç.herkesde öyle diyor am bana sivas diyince aklıma kangal hemen gelmiyor yani.ama şehir dışında sivas diyince herkesin aklına kangal geliyor oda bana ilginç geliyor.[/QUOTE]
[B]Emin ol dışarıdakilerin aklına ilk kangal geliyor..[/B] |
[B]Bir sivasli olarak benim de aklima ilk Kangal kopegimiz geliyor, sonra kangal balikli kaplicasi.. birisi bana sordugunda `Sivasin neyi meshur` diye bende bunlari soyluyorum ilk olarak. Sonra madimak, corek.. devam ediyor. [/B]
[B]Ama tabi Sivasin asil meshur olan seyi Mert, Yigit olan Sivaslilardir :)[/B] |
[B][I][COLOR="Olive"]Maksat dikkat çeksinki,insanlar Garanti Bankası`nı seçsin. :D[/COLOR][/I][/B]
|
[B]İnsanlar da o kadar saf olmasın.
Kimse babasının hayrına kkimseye para vermez. Hele de bunlar bankacı olurlar ise biraz daha düşünmek gerekiyor sanırım.[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:42. |