![]() |
Türkiye'de "YARGI" bağımsız mı?
[I]Arkadaşlar konu hakkında tartışma uslubuna uygun görüşlerinizi bekliyorum.
Son yaşanan olaylardan sonra ben şahsen bağımsız olduğu inancımı yitirdim ve taraflı bir hal aldığı inancındayım. Bunun için pek çok nedenler var.[/I] |
Cevap: Türkiye'de "YARGI" bağımsız mı?
,gırtlağına kadar bağımlılığın içine batmış bir kurumun bağımsızlığından söz etmek toplum vicdanında derin yaralar açar hangi bağımsızlıktan söz ediyorsun sayın önce vatan
|
Önceki yıllara bakıldığında bayağı bir baımsız..
|
[B]Bence önceden de olduğu gibi bağımsız bir yargımız var.
Fazla değil daha 8-10 sene öncenin yargısı, halkın tek başına iktidara getirdiği partiyi kapatmaya çalışmış ve başbakan olarak seçilmiş kişiyi tekrar yargılamaya çalışmıştır. Kişiler değişmiş, ülkenin dokunulamaz addedilen, hiç hata yapmadığına inanılan ve inançlı insanların türlü bahanelerle atıldığı kurum olan TSK içerisindeki yolsuzluk ve vatan-devlet rejimine yapılacak saldırılar tespit edildiğinden yargılanmaktadır. Önceden de bağımsızdı, şimdi de bağımsız. Veya önceden kime bağımlı ise ise şimdi tam tersine. Sorun var mı? Bence YOK..[/B] |
[B]Önceden de bağımsız değildi şimdi de bağımsız değil. Ama öncekine göre biraz bağımsız sayılabilir.Önceden bir siyasi partinin arka bahçesi gibiydi.[/B]
|
gerçektende eskisinden bağımsız hiç bir dönemde ucu bana dokunur diye savcılar soruşturmadan el çektirilmemişti. bu konuda başka yorum yapmıyorum deniz feneri davası sonuçlanıncaya kadar
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;605128],gırtlağına kadar bağımlılığın içine batmış bir kurumun bağımsızlığından söz etmek toplum vicdanında derin yaralar açar hangi bağımsızlıktan söz ediyorsun sayın önce vatan[/QUOTE]
[I]Ben demiyorum zatan Necmeddin Bey, bu son DENİZ FENERİ olayında savcılar birileri tarafından görevden alınmasalardı, yeni bir dalga başlatacaklardı. Yeni dalgada kritik isimler sorgulanacak, belkide hapse atılacaktı. Savcılar düğmeye basamadan, başkaları bastı. Bunun ucu nereye dayanıyor acaba işte budur mide bulandıran şey, hala bağımsız diye yorumlar var, Bence yargı son haliyle bağımsızlaştırılmadı bağımlandırıldı.[/I] |
[B]Ülkemizde görülen tek dava Deniz Feneri davası mı? Neden konuyu daraltıyorsunuzki. [/B]
|
[QUOTE=ÖnceVatan_58;605133][I]Ben demiyorum zatan Necmeddin Bey, bu son DENİZ FENERİ olayında savcılar birileri tarafından görevden alınmasalardı, yeni bir dalga başlatacaklardı. Yeni dalgada kritik isimler sorgulanacak, belkide hapse atılacaktı. Savcılar düğmeye basamadan, başkaları bastı. Bunun ucu nereye dayanıyor acaba işte budur mide bulandıran şey, hala bağımsız diye yorumlar var, Bence yargı son haliyle bağımsızlaştırılmadı bağımlandırıldı.[/I][/QUOTE]
bu konuda yorum yapmayacağımı belirtmiştim sevgili kardeşim bir yanlışı düzeltmem gerek ben siz diyorsunuz demedim sevgili önce vatan sizce yargı bağımsızmı diye sormuştunuz onun için hangi bağımsızlık diye sordum yoksa sizinle aynı düşünüyorum selamlar bu konuyla ilgil son yorumum |
[I]Elbetteki tek dava o değil, davalar arasındaki farkı görünce anlaşılıyor herşey. Yargı bir gün herkese lazım olabilir.[/I]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:57. |