![]() |
TAZİYE (Arif Coşkun)
[B]Sitemizin Değerli Yöneticilerinden Arif Coşkun'un annesi vefaat etmiştir.
Merhumeye Allahtan Rahmet Arif Abimize ve ailesine sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin.[/B] |
Cevap: TAZİYE (Arif Coşkun)
Allah rahmet eylesin.Allah kendilerine ömür versin.
|
Başınız sağolsun Arif Bey. Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.
|
[B]Arif abi başın sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin teyzemize inş.[/B]
|
Arif Coşkun beye ve tüm ailesine başsağlığı dilerim. Annesinin mekanı cennet olsun. Allah rahmet etsin. Geride kalanlarına sağlık,uzun ömür dilerim.
|
sayın coşkun annenizin vefatından derin üzüntü duydum ALLAH'tan merhumeye rahmet başta siz değerli kardeşim olmak üzere tüm aile ve yakınlarınıza sabır ve baş sağlığı dilerim mekanı cennet olsun
Amin. |
[B]Allah rahmet etsin abi, Mekanı Cennet olur İnşallah.[/B]
|
Arif abi basta sen olmak üzere tüm aile fertlerine bassagligi ve sabir diliyorum. Annenizin mekani cennet olsun, Allah rahmet eylesin, sizlere de uzun ömürler versin.
|
arif bey kardeşim coşkun annenin vefatını yeni öğrendim en az sizin kadar üzüldüm annemize allahtan rahmet başta siz olmak üzere kederli ailenize sabır ve başsağlığı diliyorum toprağı bol mekanı cennet olsun allah siz evlatlarına o yattıkca ömür versin.
|
[B][COLOR=red]Degerli kardesim Arif bey basiniz sag olsun. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ALLAH sevgili annenize rahmet eylesin, mekani cennet olsun.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Yeri doldurlmayacak kaybinizi cok iyi anliyor, acinizi paylasiyorum.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]ALLAHI´im size ve ailenize sabirlar versin.[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:40. |