![]() |
Öğrencilerden Anlamlı Kampanya
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=35569&token=21230[/IMG]
[B]Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında “Atık Kağıdı Getir Çam Fidanını Götür” kampanyası başlattı.[/B] CÜ BESYO Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Tuğbay İnan, yaptığı açıklamada, topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında öğrencilerinin 4 ayrı proje hazırladığını belirtti. Bu projeler arasında yer alan “Atık Kağıdı Getir Çam Fidanını Götür” kampanyasının önemini vurgulayan İnan, çevre kirliliğine ve giderek azalan ormanlara dikkati çekmek, toplumda ağaç ve doğa sevgisini arttırmak amacıyla başlatılan bu kampanyanın, 11 Mayıs'ta başlayacağını ifade etti. İnan, öğrencilerin topluma ağaçlandırmanın ve doğayı korumanın önemini anlatacağı kampanya kapsamında 11-12-13 Mayıs'ta Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki alanda etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti. Belli miktarda atık kağıt getiren vatandaşlara üniversite öğrencileri tarafından çam fidanı verileceğini dile getiren İnan, tüm duyarlı vatandaşları kampanyaya destek vermeye çağırdı. Sivas'ın Sesi |
Cevap: Öğrencilerden Anlamlı Kampanya
Ana Sabah Sabah abimi gördüm karşımda:)
|
Aferin Tuğbay gözlerinden öpüyorum senin.
Bak ne diyeceğim. Üniversite lojmanlarında sözümona profösör ve doçent olup aydın geçinen öyle çok cahiller varki biliyormusun.Çünkü bu sahte aydın kişiliğine bürünmüş cahiller ev taşıdıklarında kutu kutu kitapları kapıcıya verip çöpe attırıyorlar nasıl kızıyorum nasıl.Ben astım ve toza allerjim olduğu halde maske takıp bu kitapların çöpe atılmasını engelliyorum, çuval çuval Sivas ve ilçelerindeki okullara gönderiyorum. Bu kampanya muhteşem sana bu konuda destek olacağıma söz veriyorum. işte aydın olmak ve duyarlılık budur,aferin canım aferin .Başarılar diliyorum. |
Keşke herkes sizin gibi olsa. Bu duyarlı davranışa emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılarınız daim olsun.
|
15 Mayıs Salı günü bu ders kapsamında, saat 19.00'da Üniversite Kongre Merkezinde Engelli Vatandaşlarla ilgili bir Prog. Düzenlenecek, haftaya da Bir köy ilk öğretim okuluna Kitap bağışı ve Kütüphane yapılacak, bu kapsamda elinizde okuduğunuz kitaplarınızı Cumhuriyet Üni. Beden Eğitimi Spor Yük. Okulundan Tuğbay İNAN'a teslim edebilirsiniz...
|
[QUOTE=Sabiha Serin;615392]Aferin Tuğbay gözlerinden öpüyorum senin.
Bak ne diyeceğim. Üniversite lojmanlarında sözümona profösör ve doçent olup aydın geçinen öyle çok cahiller varki biliyormusun.Çünkü bu sahte aydın kişiliğine bürünmüş cahiller ev taşıdıklarında kutu kutu kitapları kapıcıya verip çöpe attırıyorlar nasıl kızıyorum nasıl.Ben astım ve toza allerjim olduğu halde maske takıp bu kitapların çöpe atılmasını engelliyorum, çuval çuval Sivas ve ilçelerindeki okullara gönderiyorum. Bu kampanya muhteşem sana bu konuda destek olacağıma söz veriyorum. işte aydın olmak ve duyarlılık budur,aferin canım aferin .Başarılar diliyorum.[/QUOTE] [B]Seni çok yakından tanıdığım için duyarlı olduğunu biliyorum Sabiha teyze dediklerin çok doğru ..[/B] |
İnsanlık adına yapılan her emeğe her çalılşmaya saygı duyarız. Başarılar diliyorum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:08. |