Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Süper atamalar bunlar, süper (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=39841)

KAOS 30.01.2013 13:58

Süper atamalar bunlar, süper

Yazmayayım, başıı kuma gömeyim, ülkenin ne hali varsa görsün, beter olsun diyorum ama olmuyor işte.

Bakınız en büyük başbakanımız Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığına, kimi atamış.

DERYA ÖRS KİMDİR?
1966 Konya doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Akşehir'de, Liseyi Konya'da bitirdi. A.Ü.D.T.C.F [B][U]Fars Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'nda[/U][/B] 1989 yılında lisans, 1992 yılında Yüksek Lisans ve 1998 yılında Doktorasını tamamladı. 2002 yılında önce Yardımcı Doçent ardından da Doçent kadrosuna atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Allah başımızdan bu başbakanı eksik etmesin.
Amin...

_DuMaN_58 30.01.2013 14:01

Cevap: Süper atamalar bunlar, süper

Yani kötü mü olmuş? Merak ettim niye Türk dili değilde Fars dili?

KAOS 30.01.2013 14:07

[QUOTE=_DuMaN_58;621047]Yani kötü mü olmuş? Merak ettim niye Türk dili değilde Fars dili?[/QUOTE]

Süper olmuş işte, tam senlik...

_DuMaN_58 30.01.2013 14:19

[QUOTE=KAOS;621048]Süper olmuş işte, tam senlik...[/QUOTE]

Beyfendi ciddi bir soru sordum.

sivaslıgenç 31.01.2013 10:39

Ee ne olmus yani ? İlla bir yerden bir şeyler çıkartma peşine düşmeyin sırf iş olsun diye eleştiri yapma peşine düşmek bence anlamsız kalıyor.

LaEdri 31.01.2013 12:04

Bu melkette binlerce ziraat mühendisi,veteriner,maden mühendisi türü kişiler yıllardır öğretmenlik yapmıyor mu?Onlar öğretmen olarak atanmadı mı?Şaşılacak bir durum yok bence Türkiye gerçekleri çerçevesinden baktığınızda..

KAOS 31.01.2013 16:22

[QUOTE=sivaslıgenç;621056]Ee ne olmus yani ? İlla bir yerden bir şeyler çıkartma peşine düşmeyin sırf iş olsun diye eleştiri yapma peşine düşmek bence anlamsız kalıyor.[/QUOTE]

Bir yerden bişeyler çıkarma peşinde olanları söylüyorum bende işte.
Bir kurumun en tepesine getirilen kişinin aslında ne eğitimi aldığını söylüyorum. Bunda anlayamayacak ne var?
Bankanın başına kasap getirmekten ne farkı ne?
Bunu atayanlar ve siz çok iyi bilen yorumcular kavrayamıyorsanız ya harbiden safsınız ya da altında bir çapanoğlu var demektir.

aktassa 13.02.2013 20:46

Meslek elbette önemli. Ama herşey alınan eğitimle oluyor mu tartışılır.
Yaşım itibarı ile aklımın erdiklerini yazayım o zaman.
Tansu Çiller kimdir? Ne eğitimi almıştır?Ekonomi Ne bakanlığı yapmıştır?Ekonomi Sorumluluğu döneminde ekonomi nasıl oldu? Çok mu iyi? Tersine. Onu o şekilde atayan kişi şu anda neredeyse kahraman değil mi? ( Demirel )
Kemal Derviş? Uzmanlığı? Dünyada yaptığı başarılı işleri ? Taktire şayan doğrusu.
15lik paket? Ekonomi? Enflasyonumuz %30'lardan aşağı gelsin diye iyiniyetli olarak sipariş üzerine ithal edildi. Ne oldu? O güzel ekonomi bilgisi, eğitimi tecrübesi yaramadı. %30'lar kötü derken bakıvermişsiniz olmuş enflasyon %95. Ardından? Bye Bye Türkiye... ben zaten buraların adamı değilim man.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Eğitim illa ki önemli. Ama aldığı eğitimi ve kabiliyeti uygulayamayan işin erbabından faydalanamadıktan sonraaaaaa.

Allah yeni bakanları memlekete faydalı eder inşallah.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:07.