![]() |
Sivas'ta Muhabbet Kuşu Satan PetShop Aranıyor?
arkadaslar merhaba
15 güne kadar nasipse sivasdayım yavru bir muhabbet kuşu almayı düşünüyorum şehirde pek fazla işim yok o nedenle işlerimi halledip hemen köy yoluna düşeceğim arastırmalarıma göre atlantik akvaryum var sağlıklıdır kuşlar deniyor sizin bana önerebileceğiniz yavru sağlıklı muhabbet kusu alabileceğim baska bir petshop varmı yada bana bu atlantik akvaryumun tam yerini tarif edermisiniz mesela kepçeli opetten itibaren bir açık adres selamlar. |
Cevap: Sivas'ta Muhabbet Kuşu Satan PetShop Aranıyor?
[QUOTE=bademix;623849]arkadaslar merhaba
15 güne kadar nasipse sivasdayım yavru bir muhabbet kuşu almayı düşünüyorum şehirde pek fazla işim yok o nedenle işlerimi halledip hemen köy yoluna düşeceğim arastırmalarıma göre atlantik akvaryum var sağlıklıdır kuşlar deniyor sizin bana önerebileceğiniz yavru sağlıklı muhabbet kusu alabileceğim baska bir petshop varmı yada bana bu atlantik akvaryumun tam yerini tarif edermisiniz mesela kepçeli opetten itibaren bir açık adres selamlar.[/QUOTE] Sivas Atlantik Akvaryumu: Adres: Paşa Bey Mah., 3/E, Sivas Merkez/Sivas Telefon:0543 906 0212 Buğday pazarının aşağısında, Rauf orbay i.ö.o'nun önünde, Zincirli minare camii'nin az yukarısında olarak göstermekte haritada. Genco Akvaryum: Mehmet paşa mah saray bosna cad 58010 Sivas Telefon:0507 767 8993 ayrıca [URL="http://www.akvaryum.com/akvaryumcular/Sivas_akvaryumculari.asp"]ŞURAYA[/URL] bakabilirsiniz. |
yani bu kızılay tıp merkezi polikiliniklerinin arkasındaki caddede bi iki petshop var sanırım
|
[QUOTE=bademix;623851]yani bu kızılay tıp merkezi polikiliniklerinin arkasındaki caddede bi iki petshop var sanırım[/QUOTE]
Ben adresleri internetten araştırdım. Bizzat petshopların yerini bilmiyorum. Sizde google maps kullanarak kolayca adresleri öğrenebilirsiniz. |
birde 50. yıldan ulucamiye giden gaziosmanpaşa cadesinde 100 metre ilerde sağda bir yerde olacaktı
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:54. |