![]() |
Sivas'ın Milletvekili Adayları
[IMG]http://i.hizliresim.com/zmPRDg.jpg[/IMG]
07 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, partilerince aday gösterilen listelerden hangi 5 ismi veya alternatif kimleri Sivas'ımızın vekili olarak görmek istersiniz... [B]NOT :[/B] Parti isimleri alfabetik sıra ile yazılmıştır. [B]AKP[/B] 1- İSMET YILMAZ 2- HİLMİ BİLGİN 3- SELİM DURSUN 4- ADEM YILDIRIM 5- YALÇIN ÖZDEMİR [B]CHP[/B] 1- ALİ AKYILDIZ 2- HAYDAR GÖLBAŞI 3- ULAŞ KARASU 4- BAKİ ÇOBAN 5- İSMAİL ŞAHİN [B]MHP[/B] 1- CELAL DAĞGEZ 2- OĞUZ ÖZDEMİR 3- MUAMMER DEMİRCİ 4- HAMİT ÖZKAN 5- KADİR EĞRİ |
Cevap: Sivas'ın Milletvekili Adayları
bu milleti koyun sanmayın yeter artık sivası tanımayanların vekilliğini istemiyoruz.yeter artık. 2. nursuna olayı yaşanıyor. ayıptır sivasa yapılan.sivastanda akp alırsa en fazla 3 alır.
ismet yılmaz-hilmi bilgin-selim dursun-ali akyıldız-haydar gölbaşı olur. celal dağgezi divriğililer anlatıyorki o zor kazanır. sivasın vekili olmasını istediğimis kişiler ali akyıldız-ismet yılmaz-muharrem eriş-burhanettin kuru birde üniversitede profösör vardı o omalıydı |
Sivas için en hayırlısı ne ise o olsun. Ayrıca BBP & Saadet ittifağının adayını çok merak ediyorum.
|
[QUOTE=_DuMaN_58;624508]Sivas için en hayırlısı ne ise o olsun. Ayrıca BBP & Saadet ittifağının adayını çok merak ediyorum.[/QUOTE]
kardeşim milleti enayi yerine koymamalılar. bu isimlerin ilk sıra dışında hemen hepsine sivasın sibvaslının itirazı olur. ve zor dostum zor. bu yazılar burda kalacak göreceksiniz 3 akp 2 chp götürür |
[QUOTE=forklift;624509]kardeşim milleti enayi yerine koymamalılar.
bu isimlerin ilk sıra dışında hemen hepsine sivasın sibvaslının itirazı olur. ve zor dostum zor. bu yazılar burda kalacak göreceksiniz 3 akp 2 chp götürür[/QUOTE] Gönlüm ister ki iki partinin tüm şehri alması yerine ikiden fazla partinin milletvekili çıkartmasıdır. Bu, partiler arasında rekabetin artmasına neden olacaktır. Bundan faydalı çıkacak olan Sivas ve halkıdır. |
[B]sivastan gelen bilgiye göre 2 + 2+ 1 olur şeklindedir.[/B]
|
Bence Ak Parti 3 CHP 1 çıkartır MHP'nin çıkarabileceğini düşünmüyorum ama BBP&Saadet ittifakı 1 Adayı zorlar
|
Bu seçim de 4-1 biter.
Abdullah sen saadet-BBP ittifakının barajı geçebileceğine inanıyor musun? |
Akp yine sivasa verdiği değeri göstermiş hayırlı olsun durmak yok devam !!!
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;624517]Bence Ak Parti 3 CHP 1 çıkartır MHP'nin çıkarabileceğini düşünmüyorum ama BBP&Saadet ittifakı 1 Adayı zorlar[/QUOTE]
gardaş üçlü ittifakta doğan ürgüp 1. sır adayı ama baraja takılır o da MHP 1 tane çıkarırsa 3+1+1 olur gibi ama Sivastakiler AKP'ye çok kızgın olduğundan AKPden 4 vekil olmaz diyorlar.Temayülde ne partilerin istadiği olmuş nede STK'ların istediği. Genel merkez kafasına göre adam yazmış Sivaslı enayi olmadığını göstermeli 2+2+1 gönderip bidaha öyle kafalarına liste hazırlamamalarını öğretmelidir. Sivasımı ne gözle görüyorlar. Sivaslı enayimi, koyunmu yeter artık yeteerrr |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:19. |