Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.08.2007, 00:17   #6
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19

Tecrübe Puanı: 976 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TS:1 SİVASSPOR:0 (TATİL)

Biraz önce trabzonspor başkanı Sayın Albayrağı dinledim,inanın gözlerim yaşardı,ne kadar mağdur olmuşlar onu anlatıyordu,ya bu sözlere kargalar güler be 30 bin seyircinin ortasında kalmış 11 futbolcu mağdur değil,trabzonspor taraftarı mağdurMUŞ neymiş futbolcularımızdan dayak yemiş yok Mehmet YILDIZ,Mohammed Ali,ve diğerleri bekleyecekler adamlarda dövecekMİŞ işte bu tip adamlar yönetici maalesef,adam akıllı önlem alsaydında girmeselerdi sahaya kendi iç çıkarlarını ŞANLI SİVASSPORa mal etmeye hiçbirinin hakkı yok neymiş yönetim kurulu varmışta,rakip yönetim adayları yapmışta estikte kostikte,o kadar konuştuda hala rakip takımdan özür diliyoruz demedi,sanki o işine geldiğinde ırkçı kesilen aymana SİVASSPOR gitte BALİLİye faul yap dedi...
Neyse işte herzamanki gibi t-s klasiği...