Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.09.2007, 05:54   #37
rafet.burak
Yeni Yiğido
NO AVATAR

rafet.burak Şuan rafet.burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2008 08:31

Tecrübe Puanı: 0 rafet.burak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Kuzey Afrikadan Selamlar

Bende Kuzey afriakda yasıyorum su anda.Lise sona kadar unıversiteye kadar sivasta yasadım.Sivasa asıgım.Su anda Fas'ta Mohammedia ilinde(casablanca'nın 20 km yakınında) ikamet etmekteyim.yurt dısında aynı ulkede 2. seneme girdim.Sivas'ı ınanın her gun is cıkısı internetten bu güzel sitelerden takip ediyorum.Sivas sporuda sivasta olan bitenide.Ben lnsaat muhendisiyim ama aklımda tke bi sey var o da sivasta ticaret yapmak ve ömrümü sivasta devam ettirmek.Kimbilir belki Fas'tan bir gelinle beraber sivas'a gelip yerlesmek.Unutmadan 1 ay once sivastaydım izine gelmistim.Sivastan hatıra olarak fasa sivas kalemleri ve bi kaç sivas çantası el işlemeleri getirdim faslılar çok sevdiler türklerde...
Yeterki sivas tanınsın bu arada son bi iki sey daha soylemek istiyorum.Pusat diye dizi var gordum sonra sıvas valılıgı cok guzel beledıyesı cok guzel ısler yapyor kent yenılenıyor tekrardan sıvas turkyenın kalbı olmaya aday bı sehır halını alma yolunda hızla ılerlıyor.gercekten sıvasmız cok guzel sakın temız bır sehır.ınsanı guzel kısı guzel yazı guzel sonbaharı guzel.gercekten ozlememek elde degıl bu guzel memleketı.
Sıtede bence tek eksık var her sey mukemmel super sıtelerımızde ancak sıvas kara kıs sehrıdır bence yanı sıvasta ıkamet etmekte olan arkadaslarımız kardeslerımız ablalarımız abılerımız eger sıvasta sehır de unıversıtede cekılmıs ıstasyonda meydanda aynalı carısda cekılmıs kıs fotoları yollarsanız gercekten cok ama cok duygulandırırsınız benı ve benım gıbı bı cok sıvaslıyı.ozlemlerımızı sıvas fotolarına bakarak gecırıyoruz ınanın...
rafet.burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla