--->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
ya bakın gerçeklik başka birşey. birbirimizi tanıyalım bölümüne üye olan son arkadaşlar bile TESADÜFEN BULDUM diyor siteyi. demek ki daha çok reklama ihtiyaç olduğu aşikar. ayrıca anket sonuçlarına baktım. gönül isterdiki EVET TANITIM İÇİN ÇOK FAYDALI diyebilelim. çoğumuz o şıklara aklımızla değil duygularımızla cevap vermişiz. ama daha öncede söylediğim gibi siteyi sadece sivaslılar arasında biliyoruz ve çoğu sivaslı siteyi bilmiyor bile. peki o zaman biz sivası kime tanıtıyoruz. zaten bilen ve özlem çeken SİVASlı kardeşlerime abilerime ablalarıma mı? lütfen mantıklı hareket edelim. bence site tanıtımda yetersiz durumda hala (siteyi kötülemiyorum lütfen düz düşünüp savunmaya girmeyelim). mesela siteyi bir sinopluda öğrenmeli veya manisalı veya afyonlu ve hatta almanı fransızı amerikalısı bilmeliki evet tanıtım oluyor diyeyim. şu an sesi çok güzel olupta sadece evinde şarkı söyleyen bir sanatçı gibiyiz. bizi sadece biz biliyor ve kendimizi avutuyoruz. şöyle böyle hayaller kuruyoruz ama gerçekleştirmek için ortada pek birşey yok gibi. mümkün olduğunca birilerine söylüyorum. şuan siteyi takip eden biri kırklareli biri yozgatlı 2 arkadaşım var. ama ne kadar etkili olacak bilemem. dış reklama ihtiyaç var, saygılar
|