-->: Sizce SİVASLILAR.NET ne kadar başarılı?
SİVASlı olarak SİVASı sahiplenme konusunda sesimiz çok ama çok cılız çıkıyor,ankette "Dahada iyi olabilir ve Yetersiz diyenler yorumla açsın"demişiz 366 kişi bu şıkkı cevaplamış ama bir iki kelime yazı yazmaya bile üşenmiş,halbuki;benim ve arkadaşlarımın hiçbir şahsi çıkarı olmadığı halde elimizden geldiğince tanıtım için birşeyler yapıyor veya bu yolda çalışıyor isek ben SİVASlıyım deyip gurulanan herkesin bunu kendisine görev adletmesi gerekir,ben Videolar hazırlayıp youtubeye atıyorum,arabamın üzerine SİVASTUNİNGin,güneşliğimin üzerine SİVASLILARNETin tanıtım sticerlarını yapıştırıyorum,cebimden onlarcasını çıkarttırıyor tanıdığım SİVAS lı hemşehrilerimin arabasına yapıştırıyorum.Tanıdık esnafları bu konuda bilgilendiriyorum,şuan SİVAStayım emin olun SİVAS dışında yaşayanlar bu konuda çok daha etkili.Halbuki SİVASı tanıtan en küçük bir reklamın kazancı birebir SİVASımızda yaşayan hemşehrilerimiz tarafından değerlendirilmekte yani ençok faydayı SİVASta yaşayan hemşehrilerimiz görmektedir,esnafın bu konuya özellikle dikkat etmesini diliyoruz artık zaman teknoloji zamanı,Türkiyede 20 milyonu aşkın internet aboneliği var buda demek oluyorki en iyi reklam aracından biriside İnternet öyleyse daha fazla katkı sağlamak gerekiyor.
Bir defa şunu herkesin iyi bilmesi gerekir SİVASLILARNETte,bir Denizli'li aradığını bulamayabilir,bir Ankara'lı istediği şeyleri göremeyebilir,nihayetinde SİVASın tanıtım sitesi SİVAS dışında başka şehirli vatandaşların sadece aradığı konulara yardımcı olabilir,fakat bundan öteyede gidemez,gitmesini beklemekte sükut-u hayal olur.
Bizim tek isteğimiz şu;şurda 30 bin e yaklaşan üye potansiyelimiz var,tabikide sadece bu sitede sörf yapmıyoruz,hepimizin üyelikle bağlı olduğu bir çok site mevcut,peki soruyorum kaçımızın imzası SİVASın tanıtımında etkin rol oynayabilecek potansiyele sahip,benim ki öyle...
Saygılar!