Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - KANGAL-Deliktaş
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.11.2007, 01:05   #16
nurettin.
Yeni Yiğido
NO AVATAR

nurettin. Şuan nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2007 23:31

Tecrübe Puanı: 0 nurettin. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ======KANGAL DELIKTAS RESIMLERI======

katılıyorum gerçekten güzel olurdu. yinede emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. gençler bende merkez yeniköydenim. kangal endüstri meslek lisesinin ilk mezunlarıyız. yani 1984-1985 yılları sizin köyden çok okul arkadaşım vardı. mesala rahmetli oldu turan amcanın oğlu hacı kadir, abdulbaki, ahmet özdal halit zortaş v.s . deliktaşada 3-5 kez gitmişliğim vardır. özellikle 3 kez ruhsati babayı ziyerete gittim
sizlerdem istihramım zamanınız oldukça kangalın tüm köylerini ziyaret edinki en azından bir kaynaşma tanışma ortamı olsun. mesala etyemezli arkadaşlar ([Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]) adresinde muazzam bir site yapmışlar gezip görmenizi tavsiye ederim. benim ismim nurettin güneyli. 20 yıldır sivasta TCDD 4 bölge yol atelyesi işyerinde yol makina oparatörü olarak çalışmaktayım.nasip olursa deliktaşdan geçen yolun bakım ve tamiri için gelirim. buradan bütün yiğidolara selamlar
nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar nurettin.'e Teşekkür Ediyor...