Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.11.2007, 12:02   #7
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: DİKİMEVİ TAŞINIYOR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bülent uygun hocamıza teşekkürler bir sivaslı gibi mücadele veriyor ancak sizin sivasta tek millet vekili Muhsin yazıcıoğlu olmadığını bilmeniz lazım CHP den var AKP den var bu iş sadece birinin uğraşmasıyla olmaz diye düşünüyorum neden akp ve CHP den sivas için calışanlar yok koskoca dikim evi elden gidiyor akp den 4 tane vekilimiz var hani tepkileri?? işin aslı bu adamlar secilene kadar gülüm cicim secildkten sonra sahip cıkmıyorlar bizde takım tutar gibi parti tutma olduğu sürece bu düzen böyle gider
Kardeşşş ben muhsin yazıcıoğlunu örnek gösterirken bireysel yaklaşmadım olaya. onun sivsataki oy potansiyelinişn yüksek olmasından dolayı örnek gösterdim. Benim anlatmak istediğim işte bu. Biz sivaslılar olarak kimleri meclise gmnderiyoruz,hangi kriterlere göre gönderiyoruz,sağ sol kavramına göremi ki böyleyse geçmişten günümüze kadar kaybettiklerimiz ortada hala da kaybedeceğzi demektir,yoksa sivaslı olmasından dolayımı ki sadecede böyleyse gene ilerleme kaydedemeyeceğiz. Gönderdiğimiz kişilerin sosyal,siyasalikültürel potansiyeline bakmadan vayy sivsalım benim nasılda konuşuyorr,nasılda kabadayı yürüyorr v.s gibi uyutan yaklaşımlarına bakarak gfönderiyoruz ki bu da sivasın uyuyan bir toplum olduğunu gösterir.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla