Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.11.2007, 23:27   #6
nurettin.
Yeni Yiğido
NO AVATAR

nurettin. Şuan nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2007 23:31

Tecrübe Puanı: 0 nurettin. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KANGAL-Seçenyurdu

kıymetli hemşehrim köyünüzle ilgili güzel çalışma yapmışsın tebrik ederim. ellerine sağlık. bende m.yeniköylüyüm daha hayatımda 1 kere bile olsa seçenyurduna gitmişliğim yoktu. sağolasın sizlerin sayesinde birazda olsa tanıma imkanımız oldu. köyünüzden ibrahim çoban'ın hanımı nazmiye ile kızkardeşi güley hala babamın amcasının kızları olur. çok aşırı derecede bir akrabalık ilkşkilerimiz vardı. halada benim kallbimde aynılar. ne yazıkki yeniköyde kardeşinin oğlu (abdullah) dost-düşman bilmeyen biri sayesinde yıllardır konuşmaz hale geldik. nazmiye halamın oğlu bekir abinin rahmetli olduğunu duyduğumda dünya başıma yıkıldıağladım sızladım. ama ne yazıkki bi telefon açıpta birine başınız sağ olsun diyemedim çünkü cesaretim yok. ALLAH bu duruma getirenlerden ve ona alet olanlardan hesap sorsun anşaallah. kusura bakmayın ancak bu site sayesindederdimi dökme imkanım oldu. ama herşeye rağmen benim içimde onlara karşı olan akrabalık duygu ve hislerim aynı. siteniz aracılığıyla ben yinede başınız sağ olsun diyor, büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öpüyorum. bekiy abiyede ALLAH'tan kana kana rahmet geride kalanlarada sabrı cemilller diliyorum. nurettin GÜNEYLİ
nurettin. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla