Alıntı:
sivassporum58 Nickli Üyeden Al?nt?
mrb abircan kardeş görüntü olarak çellat soyismine yapmış olduğunuz elleştiriden dolayı bende sizi eleştirmek istedim insanın soyismi belli olduğu gibi soyu şerefi ve şanıdır bu yaptığınız eleştiriyi hiç beğenmedim ve size yakıştıramadım
|
Haklısın aslında böyle şeye takılmazdım ama olayı 93 de canlı yaşadım akrabalarımı o yangında kaybettim hala yüreğim yanıyor, İbrahim beyden ve tüm tanıyan bilen herkesten özür dilerim,
burada o sadece bir benzetme idi ama şurda yazılanlara baktıkça hala kahroluyorum, ben lokantadan rahatsız oluyorum , orada hergün et pişirilip yenmesinden rahatsız oluyorum, insan olarak bunu kendime yakıştıramıyorum, sivaslı hemşerileriminde büyük çoğunluğunun bunun değişmesi gerektiğini istediklerini biliyorum ama bazları hiç olay olmamış lay lay lom yaşayıp gidelim diyorlar,
ben burada otelin müze olmasını istiyorum, bundan doğal ne olabilir , 10 mt sağında solunda heryerde yemek yenebilir çicekci olabilir, BU YAPILAN AYIBIN TARİHİ BİR İZİ OLMALI BİRİLERİ BUNDAN DERS ALMALI, NASIL POLANYADA HİTLERİN FIRINLARI HALA SERGİLENİYOR İSE burasıda aynı şekilde durmalı, NASIL SOLİNGENDE TÜRKÜN EVİ OLDUĞU GİBİ YANIK OLARAK DURUYORSA MADIMAKDA TOPLUMSAL HAFIZALARIMIZDA YER ETMESİ İÇİN KALMALI, TOPLUM OLARAK DAHA BÜYÜK FELAKETLERİN YAŞANMASINI İSTEMİYORSAK BU BİLİNCE ERİŞENE KADAR BU VE BENZERLEİ MÜZE OLARAK KALMALI,