Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.12.2007, 15:42   #1
Sivasli_Kiz_87
Yiğido
 
Sivasli_Kiz_87 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasli_Kiz_87 Şuan Sivasli_Kiz_87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2010 10:27

Üyelik Tarihi: 04.09.2007
Yaş: 38
Mesajlar: 163
Tecrübe Puanı: 701 Sivasli_Kiz_87 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Bir Askerin drami

Bir askerin drami
Gorevli bir mutemet astsubay bankaya gidip taburdaki askerlerin maaslarini cekmis. biliyosunuz, askerlere odenen rakamlar cok dusuktur ama bunlar bir araya gelince hayli yuklu bir meblag olur. adam bankadan ciktiktan sonra evi yolunun uzerinde oldugundan soforune eve ugrayacagini soylemis. niyeti rahat rahat bi tuvalete girmekmis adamcagizin.
Eve geldiginde karisinin kucuk ogluyla banyoda oldugunu gormus. buyuk oglu da oturma odasinda legolarla oynuyomus. astsubay para cantasini oglunun yaninda birakip tuvalete girmis. ancak geri dondugunde zavalli adam inanilmaz bir manzarayla karsilasmis. oglan cantadaki deste deste paralari cayir cayir yanan sobaya atiyomus. babasini gorunce de siritmaya baslamis yaptiginin ne menem birsey oldugundan habersiz yumurcak. astsubay hemen cocugun elinden hizla cekmis bond cantayi. ama canta neredeyse bosalmismis. yasadigi sokla ogluna hizli bir tokat asketmis astsubay. tokadin siddetiyle savrulan cocugun kafasi sobanin kenarina carpmis ve oracikta ruhunu teslim etmis. yaptigindan bin pisman astsubay kucuk oglunun kalbini dinleyip de atmadigini gorunce cilgina donmus. o an kemerinden beylik tabancasini cikarip bir saniye bile duraklamadan kursunu kafasina sikmis.

Silah sesini duyan karisi kosarak odaya gelmis. zavalli kadin oglunun ve kocasinin yerde kanlar icinde yattigini gormus ve ne yaptigini bilmeden bagirip-cagirmaya baslamis. o sirada banyoda yikadigi kucuk oglu gelmis aklina. hizla banyoya kosmus ama maalesef oglunun, kuvetin icindeki, suya yuzukoyun paralel vaziyette cesediyle karsilasmis. birkac dakika icinde yasadigi bu zincirleme felaket sonucunda aklini kacirmis kadin ve hayatinin geri kalan bolumunu akil hastanesinde gecirmis
__________________
Kalbim Online Aklim Offline Gönlüm Beschäftigt Hayatim Abwesend:)
Sivasli_Kiz_87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır