Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.12.2007, 20:18   #78
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 814 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Gülen, ‘’Keşke asker, polis ve valiler de yardım yapan yüzde 95’in içinde olsaydı’’ diyerek bu kesimi yüzde 5 kabul etti. Gülen’in ‘’Gelecekte kurbanlarımızı Kuzey Irak’ta keseceğiz’’ sözleri de dikkat çekti.

Gülen, yardım faaliyetlerini TV’den gözyaşları içinde izlediğini belirterek, “O karelerin her bir yerinde yüreğimin yağı eridi, senelerdir hasret kaldığımız tabloları görünce” dedi. KUZEY IRAK’A GÖNDERME
Gülen, Diyanet İşleri Başkanlığı’na da kandil kutlamaları vesilesiyle müftüler ve vaizlerle çıkarma yapması dileğinde de bulundu. Gülen, “Diyanet de belki vaazlarını Kuzey Irak’da yapacak. Orada sesimiz ve soluğumuz duyulacak” dedi. “Polis ya da asker abisinin elinden hediye alan ve onun tarafından giydirilen bir çocuğun devletine kötü nazarla bakmasının mümkün olmadığını’’ söyleyen Gülen, “Emniyetçi abisinden, asker abisinin elinden bunları görünce yepyeni bir sempati uyanıyor ve onların şahsında kendi devletinin karşısında değil, yanında olduğunu görüyor. Böylece milletimiz oraya huzur götürüyor. Gelecekte kim bilir hangi boyutlara ulaşacak. Belki o kurbanları biz götürüp oralarda keseceğiz” diyerek Kuzey Irak’ı işaret etti.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sayın M.Fethullah Gülen hocaefendi gerçekten son derece önemli bir konuya değinmiş. Hakiki vatanseverlik budur işte. Türkiye'de onu ve onun gibileri anlamayanları Allah Islah Etsin diyorum. İnşallah ülkemiz için yapılan bu tür çalışmaların devamı gelir.
leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla