Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.12.2007, 15:12   #4
bilgekagan58
Yeni Yiğido

bilgekagan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgekagan58 Şuan bilgekagan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.12.2013 18:48

Tecrübe Puanı: 0 bilgekagan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HANGİ VEKİLDEN DESTEK GELDİ?

evet evet yanlis okumadim ve yanlis görmedim sivasspora yardim eden vekillerimizi site dogru yaziyor sadece sivasi seven sivas milletvekili oldugunu her platform da söyleyen sayin genel baskanimiz gelecegin basbakani sayin yazicioglu yanlis okumadim anlis duymadim her ne kadar sayin vekillerimiz sivasliyiz desede ´sayin yazicioglu gibi degillerimis cünkü ceblerinden bir kac kurus sivasspor icin cikacak
ama sivaslilar sunu hic unutmasin sayin yazicioglu secimlerde sadece 40000 oy aldi yani 190000 oy alan hükümet icinde vekillerimiz var onlarin cebi eline gitmiyor ama secim oldugu zaman biz sivasliyiz sivasin herseyine katlaniriz diyorlardi hani nerde bu vekiller dikim evi gidiyor sayin yazicioglu ve sayin özdemir cirpiniyor birde sayin bülentuygunu bu kaonuda unutmamak gerekiyor oda cirpindi elinden geldigi kadar ama her neyse hükmette olan 4 adet vekilimiz hic birsey yapmiyor acama onlar oray neye giti diye kendi kendime soruyorum sivas icin birsey yapmiyorsaniz aldigniz oylar size haram olsun sayggilar ömer sari almanya