Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.01.2008, 08:22   #14
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 790 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: HANGİ VEKİLDEN DESTEK GELDİ?

arkadaşlar hemen önyargı ile yaklaşıp adamları idam etmemize gerek yok, belki bizim bilmediğimiz bir mesele vardır, belki bu yardım kampanyasının amacına uygun hareket etmeyeceğini düşünüyorlardır, kesinlikle onları savunduğumu düşünmeyin ama eminim geçerli bir nedenleri vardır. unutmayalımki bu yardım kampanyaları insanların gönül rızasıyla olur ve hiç bir kimseyi sen niye yardım etmedin diye yargılamak bize yakışmaz. tüm dünyada sivaslı olarak yaklaşık 7 milyon nüfusa sahibiz diyoruz ama bunların içinde eleştirdiğimiz kişi sayısı sadece 5 ilemi kalmalı. bu kişileri yardım yapmadı diye eleştirenlerimiz arasında kaçımız sivasspora destek verdik. unutmayalımki her kişi sadece 1 ytl verse toplam para dünyanın parası yapıyor. onun için önce kendimizi eleştirelim sonra başkalarını. zaman destek zamanı ayrılık zamanı değil.
özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla