Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Al?nt?
Durmak Yok Kullanılmaya Devam edin.
Özgürlük adına yasak kaldırılsın.Konulmasındaki nedeni unuttularsa ne diyeyim.1996 ya kadar sorun olmuyorken o dönemlerde de dini simgeliyor diye sahiplendiğiniz Necmettin Erbakan durduk yere başladı Başörtülü diye.Bir siyasi rant sağlamak istedi darbeyi yedi.Okullarda yasak oldu.Bunu ondan bulmayıp onu yargılamadınız.Cumhuriyete saldırdınız.Harbiden ya Durmak Yok size ha Kullanılmaya devam.Geçmişini unutmuş sivaslıları görmek üzücü.Hele o madımakta yaptığınız katliam oda müslümanlıktı değilmi?
Camiilerde dolaştırdığınız buyruğa ne demeli.Allah buyurduki diye başlamışsınız halkı galyana getirmişsiniz.Siz kimsiniz ki Tövbe Tövbe ya Allah sizi buyuracakta onları öldürün diye.Lanet olsun ya.Cehalete gömülmüş halkıma bakmak üzüyor beni.Mustafa Kemal Atatürk bu milletin nasıl yönetileceğini belirtmiş.Ne aşırı Sosyalizm ne de Aşırı İslam.Türk milleti kalıba konulamazken bugün kalıba koymaya çalışan liderlerinize ne demeli.Bunlar sizi rahatsız etmez nede olsa.Neymiş efendim adamlar yapıyor.Kime yapıyor.-Sanamı yapıyor
Bana mı yapıyor?
20 yıl sonra bu topraklara sahiplenecek emperyalist devletlere yapıyor.Çanakkale savaşında da öyle yapmamışlarmıydı.İzmire girip balo yapacaklardı.Ama bu sefer savaş yok sizin oylarınızla getirdiğiniz liderinizi satın alıp Toprakları ele geçirdi.Bu kadar basit arkadaş.Hanginiz hapishaneden çıkıpta bu kadar il dolaşacak paraya sahipsiniz ve parti açabilirsiniz.Türbanla gündem oylasınlar sizde oyalanın.
|
valla size şaştım doğrusu bu kadar ii analiz yapma yeteneği varken madımaktaki olayın perde arkasının asıl nedenini göremiyosunuz.
nasıl yönlendirilirseniz öle bakıyosunuz.
halbuki söylemlerinizle sanki farklı biri imajı vermenize rağmen!!!
hayret