Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.01.2008, 11:56   #136
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1077 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Anlamında içi boşalmış sizi illerde yapıştırdığın mesajda hangisini kendin gördün hangisine gözü kapalı inanabiliyorsun... İngiliz okulu dediğin o okullardan gelen çocukların Türkçe Olimpiyatlarındaki Türk ve Türkçe sevgisini görmüşsündür diyecem ama sen Samanyolu izlemezsin Ulusal da o programı yayınlamaz...

Tekrar sormakta fayda görüyorum "gazete" için açılan bir konuyu buralara getirmeyi nasıl başardın???????????
SEVGİLİ FURKAM AMERİKAN SERMAYELİ GAZETE SUÇLAMASINDA BULUNMUŞTUM ZAMANINDA , ARKADAŞLARDA İSPATLA DEMİŞTİ BENDE ONU YAPIYORUM, TAMAMEN KONUYLA ALKALI YORUMLARDIR, BUNLAR BİRYERLERDE VAR BİRİLERİ YAZIYOR BİRİLERİDE OKUYOR, BURADA DA ÇOK OKUYAN ARKADAŞIMIZ VAR, AMA DESTEK BABINDA CEVAP VERENİN AZ OLDUĞUNU ZANNETMEYİN, AMA HERZAMNKİ ÜRKEKLİĞİMİZ VAR ÜZERİMİZDE , AMA BELA SATINALMAYALIMDA TAVRI VAR HAKLI OLARAK BİR ÇOĞUNDA,
MİLLET BUNLARIDA OKUYOR SİZE NE BİZE NE İNTERNET BU KAPA SAYFAYI GİTSİN, GİT FIKRA OKU ARKADAŞIM, 10 MİLYONLARCA TÜRK İNGİLİZCE ALMANCA FRANSIZCA, KONUŞUYOR DIŞARDA MİLYONLARCA TÜRK ÇOCUĞU TÜRKÇEDEN ÖNCE ALMANCA İNGİLİZCE ÖĞRENİYOR BUNDAN RAHATSIZ OLMUYORSUN AMA TOPU TOPU 50.000 ÖĞRENCİ TÜRKÇE ÖĞRENİYOR DİYE KOCA DEVLET İDARESİNİ BİR ANLAYIŞA TERK EDECEK DEĞİLİZ HERALDE