Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Al?nt?
bunlardan birini beğenen varsa helal diyeyim. heleki övünen varsada aklına limon sıkayım  )))yavv sivasta aç insanlar var aççç. bunlar ne yapıyorr bana bunuda yazın. Ama hepsini topla üstüste koy hatta 4 le çarp bir Abdüllatif ŞENER etmez sanırım.
|
İnsanların fikirlerine saygı duymak lazım.
Bunları ben seçmedim, Sivas'ta yaşamıyorum. Ama aynı partiye oy verdim. Yani dolaylı olarak onları da başa getirmiş oldum. Bundan da hiç pişman değilim. Ben daha önce de o partiye oy verirken Abdüllatif Şener orada diye vermemiştim. Ama onun, zamanında verdiği bir takım vaatler için vermiştim. Ki herkes biliyor o vaatlerin ne olduğunu.
Şimdi AKP, bana göre en önemli olan bu vaatlerinden birini yerine getirmek üzere (İnşallah birileri engel olmaya çalışmazsa)
Bakın, böyle bir tabloda bence insanlara kızmaya hiç hakkımız yok.
Eğer ben üniversite bitirip kamuda çalışma hakkım olmazsa!
Daha kötüsü, benim kadar bazı konularda şeffaf olamayan kardeşlerimin üniversite bile okuma hakkı ellerinden alınırsa!
İnsanlar bir tarafı haklı çıkarmak için 'Hepimiz Ermeniyiz' diye sokaklara dökülürken, diğer taraf sürekli karanlık bir geleceğe gidildiğini düşünürse...
İşte o zaman etkiye tepki niteliğinde bu sonuç ortaya çıkar!
Burada bence mağdur olan, yarı yolda bırakılan kişi Abdüllatif Şener değil;
Asıl madur olan, ona güvenip zamanında başa getiren benim gibi mağdurlar ve Sevgili Sivas halkı.
Aceba Şener Bey AKP'nin tek başına başa geleceğinden emin olsaydı, yine siyasete girmeme kararlığını devam ettirir miydi? Maalesef bu konuda şüpheliyim.
Evet, Abdüllatif Şener keşke siyasette olsaydı. Ama olmayışının sebebi olarak diğer siyasetçileri hedef göstermenizi yanlış buluyorum.
Eğer diğerleri bu kadar kötüyse, 5 yıl boyunca ve çok daha önceki birlikteliklerinin hesabını ona sormak lazım değil mi?